Neler Yeni

10.000$ Pc toplama (ABD)

internette sevinen kişilerden biri sevnmiydin bi video vardı
hocam hiçte burası cennet değil . ya soğuk yerde (9 ay karlı 3 ay -10° ) yaşarsınız , yada böcek ilacına gelirinizin yarısı gider
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu anda doların kurunu dahi bilmiyorsun. Çok saçma bi şekilde abd pc piyasasınada bakmamışsın. Bu kadar ortamdan bi haber olupta, Şu yazdıklarının gerçek olması pek mümkün değil. Ayrıca milletin soluksuz beklediği hastane-mülakat- kabul gibi işlemlere bunlar biraz karışık deyip geçmen saçma. Dostum fazlasıyla yalan söylediğini düşünüyorum kusura bakma. Ayrıca abd konsolosunun seninle pazarlık yapmasıda saçma.
pazarlık derken onları ikna etme çalışmam . dolar kuruyla çarpmayın diye belirttim zaten , yalan söylesem kanıt gösterme çabam olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Üniverste Türkiye ABD konsolosluğunu arayıp bizim orda Mustafa diye öğrencimiz var. Siz onun grencardını çıkartın biz ona burda bakarız mı ? demiş. :D
Sende 10000 dolara pc mi toplayacaksın :D
F1 ve SSN olursa yardımcı oluyorlar

Son düzenleme:

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
CSB

cool-story-bro-6.jpg

Son düzenleme:

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Millet ekonomik sıkıntıdan kafayı yemiş. Adam üniversite okudum şöyle yaptım böyle yaptım diyor, tr gençliği inanamıyor :D . 10 bin dolara pc toplayacağım diyor 70k diye dalga geçmeye çalışan var :D . Birim para nedir onu bir araştırın. Sen tr de kusura bakma EŞŞEK gibi çalışıp ayda 2800 asgari alıyorsun. Adamlar orada günde 8 saat çalışıp aldığı asgari ücreti çevirdiğin zaman senin aldığın 4-5 asgariye bedel. Parayı çevirip bakmayın olaya, birim para üzerinden bakın. He bir de fesat olmayın. Siz de çalışın siz de gidin, bu kadar basit.

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
hocam bütçem şuan dağlar kadar gözüksede orada 1 ay günde 11 saat çalışarak alınabiliyor
Hocam sorun bütçen değil, hayırlı da olsun şimdiden. Ben birileri bir şeyler kazanınca sevinirim aksine. Sen daha gitmemişsin, piyasaya ne olur bilinmez bir de oradaki piyasa farklı. Bir ABD vatandaşına "Türkiye'ye gidip PC toplayacağım ne önerirsin" diye sormak kadar saçma. Konudaki sorun sondaki iki şey.

Top Bottom