Neler Yeni

10.000 TL BÜTÇE ile PC Topluyorum. Son Rütuşlar.. ve Öneriler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Cihat Üstündağ
Twitter
cihatustndg
Facebook
cihatustndg
Reis o monitör ne gözünü seveyim o sisteme o olurmu onun dışında 650w psu alsan daha iyi olabilirdi.İleriye dönüklük için monitörünü ve psu nu yükseltmeni tavsiye ederim.
550 Watt kurtarmaz mı ?

Synche

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Ahmet E.
kullanlar daha iyi bilir tabi ama arkadaşım şuan rx 5700 kullanıcısı ve siyah ekran sorunlarıyla başı dertte.. sürücü güncellemeleri vs. kar etmiyor.. daha sonradan düzelir mi, çözümü var mı bilmiyor.. aktif olarak warzone, albion online oynuyor.. oynadığı oyunlarda siyah ekran ve renklerin birbirine girmesi problemi mevcut.. işlemci tarafından herkes gibi memnunum ama ekran kartı tarafında seçimim nvidia oldu/olurdu benim..

Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Steve Smith
Aslında Corsair'in PSU'larındaki verimliliği göz önüne alıp sisteminizin işlemci dahil az güç çektiğini varsayarsak yeterli olacaktır. İçinizin rahat olmasını istiyorsanız o PSU'yu 300 liraya satıp 320 liraya Sharkoon SHP650 80+ alın, kendim kullanıyorum çok memnunum. :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Cihat Üstündağ
Twitter
cihatustndg
Facebook
cihatustndg
kullanlar daha iyi bilir tabi ama arkadaşım şuan rx 5700 kullanıcısı ve siyah ekran sorunlarıyla başı dertte.. sürücü güncellemeleri vs. kar etmiyor.. daha sonradan düzelir mi, çözümü var mı bilmiyor.. aktif olarak warzone, albion online oynuyor.. oynadığı oyunlarda siyah ekran ve renklerin birbirine girmesi problemi mevcut.. işlemci tarafından herkes gibi memnunum ama ekran kartı tarafında seçimim nvidia oldu/olurdu benim..
2060 super mi almalı sence rx 5700 xt yerine ?? ne dersin
bu arada 650 tl ye mp510 ssd aldım corsair indirimde denk getirdim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Cihat Üstündağ
Twitter
cihatustndg
Facebook
cihatustndg
Aslında Corsair'in PSU'larındaki verimliliği göz önüne alıp sisteminizin işlemci dahil az güç çektiğini varsayarsak yeterli olacaktır. İçinizin rahat olmasını istiyorsanız o PSU'yu 300 liraya satıp 320 liraya Sharkoon SHP650 80+ alın, kendim kullanıyorum çok memnunum. :)
eğer yeterli olacaksa dursun brom, az önce de mp510 480 gb ssd aldım corsair indirimden. idare eder diye düşünüyorum . ne dersin? geriye ekran kartı ile monitör kaldı.

Synche

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Ahmet E.

hocam iki kartın msi gaming x serisini karşılaştırıyorum.. fiyat olarak iki kart arasında 100 tl fark var.. bazı oyunlarda rx 5700 xt fps olarak 10 - 15 değer önde.. benim tercihim ne olurdu.. bugün bir bilgisayar toplasam işlemci olarak amd, ekran kartı olarak yine nvidia seçerdim..

ram vs ssd tarafında da seçim yapacak arkadaşlar kesinlikle adata xpg ürünlerine bir baksın.. gerçekten efsane ürünleri var..

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Emre
Top Bottom