Neler Yeni

Sonunda Bilgisayar Topladım 9 Ay Sürdü :)

bedrano

80+
10 derece fark etti 22 23 derecede çalışıyor.
geçen hafta corsair mp600 pro ssd aldım boşta 50-55 derece, oyuna girince ekran kartının hemen üzerinde olduğu için 70 dereceye kadar çıkıyor, aliexpressten küçük fanı olan bir soğutucu aldım şuan yolda ama ne kadar düşürecek merak ediyorum

originn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Bahadır
geçen hafta corsair mp600 pro ssd aldım boşta 50-55 derece, oyuna girince ekran kartının hemen üzerinde olduğu için 70 dereceye kadar çıkıyor, aliexpressten küçük fanı olan bir soğutucu aldım şuan yolda ama ne kadar düşürecek merak ediyorum

benim kasada soğuk oldan dolayı olabilir. Bilemedim

bedrano

80+
benim kasada soğuk oldan dolayı olabilir. Bilemedim
kasa kapağını açınca ve tüm fanları en yükseğe alınca faydası oluyor ama çok ses çıkıyor tabi, sizdeki gibi büyük soğutucu almak istiyordum ama kule tipi işlemci soğutucu olduğu için yer yok malesef

originn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Bahadır
kasa kapağını açınca ve tüm fanları en yükseğe alınca faydası oluyor ama çok ses çıkıyor tabi, sizdeki gibi büyük soğutucu almak istiyordum ama kule tipi işlemci soğutucu olduğu için yer yok malesef

Aynen kule tipi engel olur dediğin gibi. Ama ssd nin çok ısınması çok az performans kaybı yapıyor hisetmezsin bence.

Wapentia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Murathan Çoban
Hayırlı uğurlu olsun. Daha geçenlerde bende topladım. İnsan oynamaya bile kıyamıyor. Çok güzel sistem olmuş nazarlar değmesin inşallah.

originn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Bahadır
Hayırlı uğurlu olsun. Daha geçenlerde bende topladım. İnsan oynamaya bile kıyamıyor. Çok güzel sistem olmuş nazarlar değmesin inşallah.

Çok teşekkürler. Sizede hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.

zod1641

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Halit Berkutay Aydin
hayırlı olsun kardeşim ama ekran katını o paralara 7900xtx almanı önerirdim güzel sistem güle güle kullan

Top Bottom