Sonunda Bilgisayar Topladım 9 Ay Sürdü :)

Bu konu baydı artık hocam be yeter üst sıralarda görmek istemiyoruz artık yazmayın lütfen.

10 derece fark etti 22 23 derecede çalışıyor.
geçen hafta corsair mp600 pro ssd aldım boşta 50-55 derece, oyuna girince ekran kartının hemen üzerinde olduğu için 70 dereceye kadar çıkıyor, aliexpressten küçük fanı olan bir soğutucu aldım şuan yolda ama ne kadar düşürecek merak ediyorum

geçen hafta corsair mp600 pro ssd aldım boşta 50-55 derece, oyuna girince ekran kartının hemen üzerinde olduğu için 70 dereceye kadar çıkıyor, aliexpressten küçük fanı olan bir soğutucu aldım şuan yolda ama ne kadar düşürecek merak ediyorum

benim kasada soğuk oldan dolayı olabilir. Bilemedim

benim kasada soğuk oldan dolayı olabilir. Bilemedim
kasa kapağını açınca ve tüm fanları en yükseğe alınca faydası oluyor ama çok ses çıkıyor tabi, sizdeki gibi büyük soğutucu almak istiyordum ama kule tipi işlemci soğutucu olduğu için yer yok malesef

kasa kapağını açınca ve tüm fanları en yükseğe alınca faydası oluyor ama çok ses çıkıyor tabi, sizdeki gibi büyük soğutucu almak istiyordum ama kule tipi işlemci soğutucu olduğu için yer yok malesef

Aynen kule tipi engel olur dediğin gibi. Ama ssd nin çok ısınması çok az performans kaybı yapıyor hisetmezsin bence.

Hayırlı uğurlu olsun. Daha geçenlerde bende topladım. İnsan oynamaya bile kıyamıyor. Çok güzel sistem olmuş nazarlar değmesin inşallah.

hayırlı olsun kardeşim ama ekran katını o paralara 7900xtx almanı önerirdim güzel sistem güle güle kullan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,823
Üyeler
184,689
Son üye
izufps
Geri