Neler Yeni

10.000$ Pc toplama (ABD)

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Hocam kolay gelsin. Green card hayırlı olsun darısı bekleyenlerin başına.

Custom sıvı soğutmalı videolar çekenler var. Görmüşsündür herhalde.

O videolara bak kullanılan parçaları falan incele, güzel bir şey çıkar ortaya 10k dolar iyi para.

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
ABD’ye gidiyorum (Türkiye dışı bi ülke bilmiyorsanız, Kars ile sınır), sistemi de orada alıca ama DA’ya soruyorum ne almam gerektiğini :cool:. Cidden bu konunun amacı ne... “Mouse pad dahil” kısmında yarıldım bu arada, geceme neşe kattın teşekkürler 😁.

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Grencard ne zaman çıktı dostum.

Hocam kolay gelsin. Green card hayırlı olsun darısı bekleyenlerin başına.

Custom sıvı soğutmalı videolar çekenler var. Görmüşsündür herhalde.

O videolara bak kullanılan parçaları falan incele, güzel bir şey çıkar ortaya 10k dolar iyi para.
çok sağolun hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Grencard ne zaman çıktı dostum.
bu hafta

ABD’ye gidiyorum (Türkiye dışı bi ülke bilmiyorsanız, Kars ile sınır), sistemi de orada alıca ama DA’ya soruyorum ne almam gerektiğini :cool:. Cidden bu konunun amacı ne... “Mouse pad dahil” kısmında yarıldım bu arada, geceme neşe kattın teşekkürler 😁.
hocam bütçem şuan dağlar kadar gözüksede orada 1 ay günde 11 saat çalışarak alınabiliyor

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
ben zaten f1 ile orada doordash yapıyordum o yüzden arabam vardı yoksa araba da alacağım için sondaki 0 eksik olacaktı

Yani 2022 talihlisisin, Bu hafta greencard çıktı ve 3 ay sonra amerikaya giriş mi yapacaksın ?
hocam bana geçen yıl çıktı 3 ay sonra gideceğimi bu hafta öğrendim

Yani 2022 talihlisisin, Bu hafta greencard çıktı ve 3 ay sonra amerikaya giriş mi yapacaksın ?
benim olay biraz karışık

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
çok sağolun hocam

bu hafta

hocam bütçem şuan dağlar kadar gözüksede orada 1 ay günde 11 saat çalışarak alınabiliyor
0.3 saat pizzacıda çalışarak bir Mustang alabilirsin dostum

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
ben zaten f1 ile orada doordash yapıyordum o yüzden arabam vardı yoksa araba da alacağım için sondaki 0 eksik olacaktı

hocam bana geçen yıl çıktı 3 ay sonra gideceğimi bu hafta öğrendim

benim olay biraz karışık
Yıllardır greencard takip ederim seninki kadar garip bi greencard hikayesi duymadım biraz anlatır mısın ?

0.3 saat pizzacıda çalışarak bir Mustang alabilirsin dostum
o kadarda değil şimdi...

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Mağazaya gidip herşeyin en pahalısını iste

Yıllardır greencard takip ederim seninki kadar garip bi greencard hikayesi duymadım biraz anlatır mısın ?
ben 3 yıldır üniversite okuyorum (abd de 2 yıl, tr de 1 yıl online) f1 ile orada doordash yapmama izin verildi . benim zaten optm olduğu için bana 2022 yılında geçerli olacağını söylediler . sonra biraz araştırıp ankaraya gidince 2021 de yapabileceğimi söyledim . konsolos ablamla biraz pazarlık sonucu zar zor 2021 e ikna ettim . bu normalde olmuyordu ama 1 kişi iptal etmiş ve 1 kişilik yer olmuş , üniversitemde yaşam masfarları için benim için özel olarak konuşmuş .

Mağazaya gidip herşeyin en pahalısını iste
hocam öyle olsa size 100k dolarada verirler onlar acımaz adama 250.000 dolarlık teslada carplay yok mesela

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Greencard çıktı 3 ay sonra gidiyorum . orada her şey (mouse pad) dahil 10000 dolarlık pc alıcam . NOT DOLAR KURUYLA ÇARPMAYINIZ TR FİYATIYLA 60-70K CİVARI OLACAK
Şu anda doların kurunu dahi bilmiyorsun. Çok saçma bi şekilde abd pc piyasasınada bakmamışsın. Bu kadar ortamdan bi haber olupta, Şu yazdıklarının gerçek olması pek mümkün değil. Ayrıca milletin soluksuz beklediği hastane-mülakat- kabul gibi işlemlere bunlar biraz karışık deyip geçmen saçma. Dostum fazlasıyla yalan söylediğini düşünüyorum kusura bakma. Ayrıca abd konsolosunun seninle pazarlık yapmasıda saçma.

snachy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Eren
Greencard çıktı 3 ay sonra gidiyorum . orada her şey (mouse pad) dahil 10000 dolarlık pc alıcam . NOT DOLAR KURUYLA ÇARPMAYINIZ TR FİYATIYLA 60-70K CİVARI OLACAK
10.000$ a pc bulamassın hele şu ekran kartı sıkıntısı bitsin rtx3090 lı sistemi 3500$ a toplarsın

Top Bottom