kasım ayında sistemler çıkacak deniyor biraz daha bekleyebilirsin.10.000Tl Bütçe ile masa üstü sadece kasa bilgisayar arıyorum vatan bilgisayar ve mediamarkt dan yardımcı olurmusunuz ekran kartlı oyun odaklı
Kasımdayız zaten bekliyorum zatenkasım ayında sistemler çıkacak deniyor biraz daha bekleyebilirsin.
Bekliyorsan sıkıntı yok beklemeye devamKasımdayız zaten bekliyorum zaten
3 yıldır bekliyom zaten bir 1-2 ayda bekletimBekliyorsan sıkıntı yok beklemeye devam
Knk şimdi sana pek bir şey öneremem şu aralar iyi şeyler yok sana ay başı vardı güzel kasalar ama şimdi yok3 yıldır bekliyom zaten bir 1-2 ayda bekletim
Varsa shiftdelete sd 2 falan ama onlarıda alamıyorum interneten almıyor ailem bende vatandan arıyorumKnk şimdi sana pek bir şey öneremem şu aralar iyi şeyler yok sana ay başı vardı güzel kasalar ama şimdi yok
kasım ayı bitene kadar.Kasımdayız zaten bekliyorum zaten
Vatandan sakın ben girmiştim vatana 1 ay kadar oluyor adam 15k ya 1660 la 10400f gösteriyirdu bi daha girmedim internetten almıyorlarsa itopya game garaj vs kalıyor yakınlarda şubeleri varsa oralardan al derimVarsa shiftdelete sd 2 falan ama onlarıda alamıyorum interneten almıyor ailem bende vatandan arıyorum
Vatan'da nadiren güzel sistemler çıkıyor onlara bakabilir veya İtopya gibi sitelerin mağazalarına gidebilir.Vatandan sakın ben girmiştim vatana 1 ay kadar oluyor adam 15k ya 1660 la 10400f gösteriyirdu bi daha girmedim internetten almıyorlarsa itopya game garaj vs kalıyor yakınlarda şubeleri varsa oralardan al derim
Başka çare kalmıyor hocamVatan'da nadiren güzel sistemler çıkıyor onlara bakabilir veya İtopya gibi sitelerin mağazalarına gidebilir.
İtıpya istambuldaVatandan sakın ben girmiştim vatana 1 ay kadar oluyor adam 15k ya 1660 la 10400f gösteriyirdu bi daha girmedim internetten almıyorlarsa itopya game garaj vs kalıyor yakınlarda şubeleri varsa oralardan al derim
Gidemem çünkü istambulda oturmuyorumVatan'da nadiren güzel sistemler çıkıyor onlara bakabilir veya İtopya gibi sitelerin mağazalarına gidebilir.
İnternetten aldırmaya çalış ben birçok şeyimi internetten alıyorum hiçde bir sorun olmuyor bisikletimi internetten aldım telefonumu nasipse pc yi de internetten alcam güven sorunu ise benim babam da internete güvenmiyordu ama bisiklete internetten bakıp aldı hatta ben istemedim bile kardeşime almıştık o gün şok a gelenden eve gittiğimizde baktım adam internetten bisiklet bakıyor bu güzel mi dedi evet dedim baktım ödeme ekranına gelmiş bile napıyorsun dedim bisiklet alıyorum dedi hayırdır dedim değişiklik olsun dedi bide burdan deneyelim dedi iade oluyor sonuçta burdan alalım nolcak dedi yani anlayacağın internetten alışveriş artık bakkaldan ekmek almak gibi bir şey oldu benim babam oyun oynamama bile karşı çıkardı bırak internetten alışverişi bi konuş artılarını eksilerini anlat ben laptop dan masa üstü aldırmaya da öyle ikna ettim laptoplar masaüstündeki aynı sistemden ort. 5k daha pahalı ve ısınma problemini anlattım boşuna o kadar büyük kasalara kurmuyoruz dedim işin farkına o zaman vardı sende bi dene bu dediklerimi yapmaya çalış belki ikna olurlarİtıpya istambulda
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gidemem çünkü istambulda oturmuyorum