Neler Yeni

10.000TL Bilgisayar Önerisi

EfruzBey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
EfruzBey
Bütçe
10.500
10.000Tl Bütçe ile masa üstü sadece kasa bilgisayar arıyorum vatan bilgisayar ve mediamarkt dan yardımcı olurmusunuz ekran kartlı oyun odaklı

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,596
İsim
Memati Baş
10.000Tl Bütçe ile masa üstü sadece kasa bilgisayar arıyorum vatan bilgisayar ve mediamarkt dan yardımcı olurmusunuz ekran kartlı oyun odaklı
kasım ayında sistemler çıkacak deniyor biraz daha bekleyebilirsin.

Ömer_19

80+ Bronze
Varsa shiftdelete sd 2 falan ama onlarıda alamıyorum interneten almıyor ailem bende vatandan arıyorum
Vatandan sakın ben girmiştim vatana 1 ay kadar oluyor adam 15k ya 1660 la 10400f gösteriyirdu bi daha girmedim internetten almıyorlarsa itopya game garaj vs kalıyor yakınlarda şubeleri varsa oralardan al derim

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,596
İsim
Memati Baş
Vatandan sakın ben girmiştim vatana 1 ay kadar oluyor adam 15k ya 1660 la 10400f gösteriyirdu bi daha girmedim internetten almıyorlarsa itopya game garaj vs kalıyor yakınlarda şubeleri varsa oralardan al derim
Vatan'da nadiren güzel sistemler çıkıyor onlara bakabilir veya İtopya gibi sitelerin mağazalarına gidebilir.

EfruzBey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
EfruzBey
İtıpya istambulda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vatan'da nadiren güzel sistemler çıkıyor onlara bakabilir veya İtopya gibi sitelerin mağazalarına gidebilir.
Gidemem çünkü istambulda oturmuyorum

Ömer_19

80+ Bronze
İtıpya istambulda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gidemem çünkü istambulda oturmuyorum
İnternetten aldırmaya çalış ben birçok şeyimi internetten alıyorum hiçde bir sorun olmuyor bisikletimi internetten aldım telefonumu nasipse pc yi de internetten alcam güven sorunu ise benim babam da internete güvenmiyordu ama bisiklete internetten bakıp aldı hatta ben istemedim bile kardeşime almıştık o gün şok a gelenden eve gittiğimizde baktım adam internetten bisiklet bakıyor bu güzel mi dedi evet dedim baktım ödeme ekranına gelmiş bile napıyorsun dedim bisiklet alıyorum dedi hayırdır dedim değişiklik olsun dedi bide burdan deneyelim dedi iade oluyor sonuçta burdan alalım nolcak dedi yani anlayacağın internetten alışveriş artık bakkaldan ekmek almak gibi bir şey oldu benim babam oyun oynamama bile karşı çıkardı bırak internetten alışverişi bi konuş artılarını eksilerini anlat ben laptop dan masa üstü aldırmaya da öyle ikna ettim laptoplar masaüstündeki aynı sistemden ort. 5k daha pahalı ve ısınma problemini anlattım boşuna o kadar büyük kasalara kurmuyoruz dedim işin farkına o zaman vardı sende bi dene bu dediklerimi yapmaya çalış belki ikna olurlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,009
Üyeler
167,409
Son üye
Moistman
Top Bottom