Neler Yeni

10.000₺ bütçe ile alınabilecek laptoplar.

rwelve

80+
Reaksiyon skoru
48
Merhaba ben normalde MSI Alpha 17 almaya karar vermiştim ama masaüstü PC de aldım o yüzden 13.000₺ yerine 10.000₺'lik bir laptop bakmaya karar verdim. Sizin önerileriniz nedir?

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX
bana kalırsa monster laptopların şu sorun çıkartma ve malzeme kalitesi konuları çok abartılıyor. f/p alabilirsiniz. 2 .5 yıldır en beğenilmeyen modellerden birini kullanıyorum hiç sıkıntı çekmedim.

bana kalırsa monster laptopların şu sorun çıkartma ve malzeme kalitesi konuları çok abartılıyor. f/p alabilirsiniz. 2 .5 yıldır en beğenilmeyen modellerden birini kullanıyorum hiç sıkıntı çekmedim.
başka bir markadan öneriniz var mı?monstere göz atacağım.

başka bir markadan öneriniz var mı?monstere göz atacağım.
1660ti'lı 10300H'li modeler oluyordu asusda 8500 bandında 10000 bandında daha da güzel modeller olabilir işlemci bazında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1660ti'lı 10300H'li modeler oluyordu asusda 8500 bandında 10000 bandında daha da güzel modeller olabilir işlemci bazında
büyük küçük ekran fark eder mi ? şahsen ben 17.3 tavsiye ederim

O seri sıkıntılı diyorlar (gf65 için )
forumda böyle diyorlar ama kendim kullanıyorum tek bir sıkıntısını yaşamadım şu ana kadar. bir kişi sorun yaşamış herkesin de ağzına dolaşmış bu konu.

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX
forumda böyle diyorlar ama kendim kullanıyorum tek bir sıkıntısını yaşamadım şu ana kadar. bir kişi sorun yaşamış herkesin de ağzına dolaşmış bu konu.
Olabilir hocam. Aynısı Monster laptoplar içinde geçerli

Geri