Çok sorun çıkartıyor diyorlar bozulsa bile iade alıyorlar mı?Şuan stok yok ama 1650ti almaktan iyidir![]()
Tulpar T5 V19.2 15,6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
Tulpar T5 V19.2 15,6" Gaming Laptop, Nvidia RTX 2060 ekran kartı ve Intel i7 - 10750H işlemcisi ile yaşam felsefenizde oyunlara yeni bir alan oluşturuyor!www.monsternotebook.com.tr
![]()
Zannetmiyorum ama yinede konu açın isterseniz sorun ahaliyeÇok sorun çıkartıyor diyorlar bozulsa bile iade alıyorlar mı?
başka bir markadan öneriniz var mı?monstere göz atacağım.bana kalırsa monster laptopların şu sorun çıkartma ve malzeme kalitesi konuları çok abartılıyor. f/p alabilirsiniz. 2 .5 yıldır en beğenilmeyen modellerden birini kullanıyorum hiç sıkıntı çekmedim.
msi 1660Tİ modeller vardı GF65 Thin serisinde onlara bakabilirsin.başka bir markadan öneriniz var mı?monstere göz atacağım.
link atarmısınız
1660ti'lı 10300H'li modeler oluyordu asusda 8500 bandında 10000 bandında daha da güzel modeller olabilir işlemci bazındabaşka bir markadan öneriniz var mı?monstere göz atacağım.
büyük küçük ekran fark eder mi ? şahsen ben 17.3 tavsiye ederim1660ti'lı 10300H'li modeler oluyordu asusda 8500 bandında 10000 bandında daha da güzel modeller olabilir işlemci bazında
O seri sıkıntılı diyorlar (gf65 için )msi 1660Tİ modeller vardı GF65 Thin serisinde onlara bakabilirsin.
forumda böyle diyorlar ama kendim kullanıyorum tek bir sıkıntısını yaşamadım şu ana kadar. bir kişi sorun yaşamış herkesin de ağzına dolaşmış bu konu.O seri sıkıntılı diyorlar (gf65 için )
Olabilir hocam. Aynısı Monster laptoplar içinde geçerliforumda böyle diyorlar ama kendim kullanıyorum tek bir sıkıntısını yaşamadım şu ana kadar. bir kişi sorun yaşamış herkesin de ağzına dolaşmış bu konu.