- Bütçe
- 10000
Merhabalar 10.000TL gibi bir bütçem var monitör için hem oyun oynamak hem de dizi film izlemek için kullanacağım. Güzel renk/görüntü kalitesine sahip olması benim için önemli o yüzden tercihen %99srgb monitörlere pek yanaşmak istemiyorum. 2k 1080p farketmez 4060 laptop kullanıyorum 2k dlss açık halde çoğu AAA oyunu oynattığı söyleniyor ama yine de 4000 5000 daha ucuza aynı renkler yakın görüntü kalitesinde bir 1080p monitör önerirseniz kesinlikle hayır demem. Şuana kadar benim bulduklarım şunlar:
Bunların arasından hangisini seçerdiniz ya da başka bir monitör mü seçerdiniz tavsiye verebilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
ASUS ROG Strix XG27ACS 27 inç 180Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör
Güç ve performans için özenle tasarlanan ROG Strix XG27ACS ile oyun deneyiminize seviye atlatın.
www.gaming.gen.tr
ASUS 27" TUF GAMING VG27AQL3A 1Ms 180Hz QHD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 27" TUF GAMING VG27AQL3A 1Ms 180Hz QHD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
AOC Q27G2S/EU 27" 1ms 165Hz Adaptive-Sync IPS QHD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
www.incehesap.com
Bunların arasından hangisini seçerdiniz ya da başka bir monitör mü seçerdiniz tavsiye verebilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler.