reis benim o kadar zamanın yok olsa çıktığı zaman açardım şuanlık bi önerin varmı monitör dahil 10kya pc şirket için lazım.hadi diyelim bu honuya sadece o bilgisayarı atan arkadaş yazdı ve konu sahibide o PC yi aldı ee sonra ne olacak turbox ssd mi kullanacak adam ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
bekle biraz rtx 3060 çıkınca bir sistem toplarsın heralde
ozaman birkaç ay bekle rtx 3060 çıkarsa sistem toplayabilirsinHaklısın, burada batunun suçu var dostum sen üzerine alınma. Foruma yazan arkadaş bilgisayar önerisi istiyor. Yenisini önerip sorunu çözebilirsiniz. Ama halen benimle tartışmaya çalışıyorsunuz.
https://www.teknobiyotik.com/teknobiyotik-rtx2080-super-firsat-sistemi.html ozaman bu sistemi işlemciyi 3600 yapıp anakartı b450m s2h yapabilirsin ekran kartınıda 2070s veya 2060s yapabilirsin istersenBen senden tavsiye istemedim. 10bin TL lik PC önerine cevap istiyorum![]()
eğer render falan yapacaksan sana tavsiye 3060 ı bekle çok daha iyi olurPerformans odaklı olması gerek ben fazla oyun oynamam çizim falan yapacağım. Uygunmudur
3060 demiş gerek kalmadı galibaeğer render falan yapacaksan sana tavsiye 3060 ı bekle çok daha iyi olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu dediğim özelleştirmelerle @strive_for_greatness almıştı sorabilirsin
reis sistem güzelmi şuan3060 demiş gerek kalmadı galiba
ramler ölü. sorun ne belli değil. ama olduğu gibi kullanıp ilerde nasipse upgrade etmeyi düşnüyorum.reis sistem güzelmi şuan