kolonya
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
3070 mi 3070 ne kdar olcakkiSenin banlanman lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:
RTX 3070 İ BEKLE VEYA RX 6000 SERİSİNİ
3070 mi 3070 ne kdar olcakkiSenin banlanman lazım
RTX 3070 İ BEKLE VEYA RX 6000 SERİSİNİ
2060'larda mavi ekranlar droplar yaşanıyor konu açılıyor görmüyor musunNerde var acaba? 3000 serisinden mi bahsediyorsun? O driver sorunu mu güzel arkadaşım...
2060'larda mavi ekranlar droplar yaşanıyor konu açılıyor görmüyor musun
5k yakın RX 6000 SERİSİ gelince karar verirsin3070 mi 3070 ne kdar olcakki
2060 Kullanan 2, 2060 Super kullanan 1 arkadaşım var hiç sorunları yok.2060'larda mavi ekranlar droplar yaşanıyor konu açılıyor görmüyor musun
NVIDIA 456.55 sürücüsüyle sıkıntı yaşayanların sorunları 456.71 ile düzeldi mi?
Gayet güzel calisiyor 1602177542 Problem yok reis. Efso driver Hocam sende çalışacak tabii ki. Nvidia kasıtlı yapıyor bunu. O kadar kişi böyle dedikten sonra problem yok demek garip açıkça.donanimarsivi.comMesaj otomatik birleştirildi:
5k yakın RX 6000 SERİSİ gelince karar verirsin
Adam bilmiyor olabilir kardeş.Yazık günah be adama attığın sisteme bak
bilmiyorsa neden öneriyor ?Adam bilmiyor olabilir kardeş.
Benimkide sorunsuz ama herkes seninki sorunsuz diye herkesinki sorunsuz olucak değil diyorlardı2060 Kullanan 2, 2060 Super kullanan 1 arkadaşım var hiç sorunları yok.
Ben ona değil başka sistem mi yoktu atacakbilmiyorsa neden öneriyor ?
Markayı geçte bu paraya 60 hz alınmıcağını bilmiyorsa önermesin aga fazla araştırmadan.Turbox bu markalar hakkında bi bilgisi yoktur. Şimdi söylediniz bidaha önermez.
Yokmu reis önerin monitör içinde bi pc 10kya kadarOyun oynancakmı?
umarım bu konuşmada konuşan birisinin yan hesabı değilsindir çünkü çoklu hesap yasak biz tartışmadık adam daha attığı sistemi bilmeden atıyor sonra pc yazdım onu attım diyor madem bilmiyorsun neden pc öneriyorsunAdamın sorusunu cevaplamicaksanız tartışmayın.
hadi diyelim bu honuya sadece o bilgisayarı atan arkadaş yazdı ve konu sahibide o pc yi aldı ee sonra ne olacak turbox ssd mi kullanacak adam ?Bu konunun cevabı benim için de önemli dostum. hiçkimsenin yan hesabı değilim kontrol ettirebiliyorsan ettir. Arkadaşlar konu altında bilgisayar önermek yerine önerilen bilgisayarın kötü olmasını tartışıyor. Batunun yaptığı yanlışı örtün sorunu çözün.
bekle biraz rtx 3060 çıkınca bir sistem toplarsın heraldeBu konunun cevabı benim için de önemli dostum. hiçkimsenin yan hesabı değilim kontrol ettirebiliyorsan ettir. Arkadaşlar konu altında bilgisayar önermek yerine önerilen bilgisayarın kötü olmasını tartışıyor. Batunun yaptığı yanlışı örtün sorunu çözün.