aykutsert
80+
- Reaksiyon skoru
- 57
- Bütçe
- 12000
Merhabalar,
Günlerdir 240Hz monitör araştırıyorum para gökten gelmiyor sonuçta.
Güncel olarak kullandığım monitörüm ASUS VG248QG 24" 165Hz 0.5ms, güncel monitörümü yan monitör yapmayı düşünüyorum.
Genel olarak valorant oynuyorum farklı oyunlara pek girmiyorum.
Şu 2 monitör önerildi fakat nasıldır kronikleri var mıdır? Ghosting, ölü piksel vb. gibi durumlar olur mu bilgim olmadığı için kararsızım.
www.incehesap.com
www.incehesap.com
27" olarak ta bunları buldum fakat yıllardır 24" kullandığım için ve MMOFPS odaklı oyun oynadığım için 27" ne kadar doğru olur bilemiyorum.
www.sinerji.gen.tr
www.incehesap.com
Günlerdir 240Hz monitör araştırıyorum para gökten gelmiyor sonuçta.
Güncel olarak kullandığım monitörüm ASUS VG248QG 24" 165Hz 0.5ms, güncel monitörümü yan monitör yapmayı düşünüyorum.
Genel olarak valorant oynuyorum farklı oyunlara pek girmiyorum.
Şu 2 monitör önerildi fakat nasıldır kronikleri var mıdır? Ghosting, ölü piksel vb. gibi durumlar olur mu bilgim olmadığı için kararsızım.

AOC 25G4SXU 24.5" 310Hz 1ms HDMI FHD Gaming Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!

AOC 25G4SRE 24.5" 310Hz 0.3Ms Adaptive Sync HDR400 FHD Fast IPS Gaming Monitör - incehesap.com

27" olarak ta bunları buldum fakat yıllardır 24" kullandığım için ve MMOFPS odaklı oyun oynadığım için 27" ne kadar doğru olur bilemiyorum.

Aoc 27" Q27G4ZR 0.3ms 260Hz HDMI,DisplayPort Fast IPS 2K Gaming Monitör
Aoc 27" Q27G4ZR 0.3ms 260Hz HDMI,DisplayPort Fast IPS 2K Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun

ASUS TUF Gaming VG279QM 27" 1ms 280Hz IPS Full HD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com

Son düzenleme: