aykutsert
80+
- Reaksiyon skoru
- 57
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Örneğin ben sürekli karanlıkta oturuyorum, ışığı pek sevmem ve karanlıkta IPS glow varmış. Yayın açarken de haliyle biraz ışık kullanıyoruz ki aydınlık ortamda da ekranda çok fazla yansıma oluyormuş. Bu sebeple 24.5" modelden vazgeçtim.Ne şikayeti gördünüz?
Tazeleme hızına gelirsek 300Hz ile 260Hz arasında ki fark pro oyuncular arasında bile hissedilir bir fark yaratmıyormuş bu yüzden AOC Q27G4ZR (27" QHD) tercih ettim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tabi ki, bir süre kullandıktan sonra geri bildirim sağlarım. Umarım tatmin olurum.Monitör için buraya geri bildirim yazarsam sevinirim.
Ona göre referans alabilirim...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet bunu öneren de çok oldu fakat siyah versiyonu olmadığı için araştırma gereği duymadım hocam. Odamda sigara içiyorum ve cam ne kadar sürekli olarak açık olursa olsun beyaz renkli eşyaların sonu hiç iyi olmuyor bende.Buna baktınız mı hocam?![]()
Philips Evnia 27" 27M2N3501PA/00 Beyaz 260Hz 0.3ms HDMI,DisplayPort Adaptive Sync IPS 2K Gaming Monitör
Philips Evnia 27" 27M2N3501PA/00 Beyaz 260Hz 0.3ms HDMI,DisplayPort Adaptive Sync IPS 2K Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr