Atakan Şevik
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
- Bütçe
- 13000
Merhaba , ben gelecek ay yeni telefon almayı planlıyorum telefon bütçem 10-13k çoğunlukla film dizi izleyeceğim arada bir oyunda oynarım
Bende düşünüyorum , eğer yardımcı olan olursa burdayım.Merhaba , ben gelecek ay yeni telefon almayı planlıyorum telefon bütçem 10-13k çoğunlukla film dizi izleyeceğim arada bir oyunda oynarım
Onda amoled yanığı var diye duydumS21 Fe.
Hocam ekranda bir resim uzun süre kalınca yada telefon ısınınca klavye ekranda kalıyor meselaÖyle bir şeyi ilk defa duyuyorum.
O olay bütün amoled ekranlarda meydana gelebilecek bir olay.Hocam ekranda bir resim uzun süre kalınca yada telefon ısınınca klavye ekranda kalıyor mesela
anladım telefon kolay kolay ısınmaz inşallahO olay bütün amoled ekranlarda meydana gelebilecek bir olay.
kesinlikle iphone 11Merhaba , ben gelecek ay yeni telefon almayı planlıyorum telefon bütçem 10-13k çoğunlukla film dizi izleyeceğim arada bir oyunda oynarım
Apple'ın son zamlarıyla beraber 128gb lik modeli 18k tl oldu o fiyata asla değmez 13k olsaydı değerdikesinlikle iphone 11
Hocam biraz araştırdım s21 fe de dinamik amoled ekranı olduğu için o sorun çözülmüş öneriniz için teşekkürlerO olay bütün amoled ekranlarda meydana gelebilecek bir olay.
ZAMİNDA VERRGİNİNDE ANASİNİ SOYUNU SOPUNU Sİ......... allahin sen raporu tuşunu yok etApple'ın son zamlarıyla beraber 128gb lik modeli 18k TL oldu o fiyata asla değmez 13k olsaydı değerdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam biraz araştırdım s21 fe de dinamik amoled ekranı olduğu için o sorun çözülmüş öneriniz için teşekkürler
Aman hocam ban yemeyesinizZAMİNDA VERRGİNİNDE ANASİNİ SOYUNU SOPUNU Sİ......... allahin sen raporu tuşunu yok et
Yedim bile hocam modlarAman hocam ban yemeyesiniz![]()