Ben izmire elden verdim cumartesi verdim pazartesi alabilirsiniz dendi. Sana da +2 gun ekle benceHocam ben kayserideyim ankara ya göndercem ne kadar sürer geri eline ulaşması sizde ne kadar sürdü ? @kyagizzz
Abi boyle dedin korkuttun simdi beni. Korkmalimiyim.Tamam senin için öyle olsun bakalım.
HP kullanan bir tanıdığım var çok şikayyeti var o yüzden biraz önyargılıyım . Ama belki yeni serilerde durum düzelmiştir . Hp attığınızı fark etmedim kusuruma bakmayın.hocam fark ettiyseniz hp attım hem monsterdan iyi hemde ısı değerleri vs iyi 3050 ile 3050 ti ın arasında dağlar kadar fark yok onun yerine hp alın dedim kendim kullanıyorum altında tx red alertle gpu 48 cpu 65 derecelerde fan control programı ilede gayet iyi değerler alabilirsiniz rogun 1650 sini alıp teknolojilerden geri kalıp sadece ısı değerlerinin bir tık iyi olmasındansa hp alırsınız iyi bi termal macun sürüp misler gibi oynarsınız ne garantiniz bozulur nede beşke bir şey olur
Yani 1.5 sene sonra garantisi bitmeden sat hem rahat satarsın hem bu dertten kurtulursun.Ben izmire elden verdim cumartesi verdim pazartesi alabilirsiniz dendi. Sana da +2 gun ekle bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
Abi boyle dedin korkuttun simdi beni. Korkmalimiyim.
Dert mi ki. Ben bunu 7-8 sene kullanmayi dusunuyordum. Hatta discorddan tanistigim bilgisayar muhendislerine fln da sordum. Kullanirsim dediler. Korktum simdi .Yani 1.5 sene sonra garantisi bitmeden sat hem rahat satarsın hem bu dertten kurtulursun.
Sana şunu garanti ederim max 6 sene kullanabilirsin.Dert mi ki. Ben bunu 7-8 sene kullanmayi dusunuyordum. Hatta discorddan tanistigim bilgisayar muhendislerine fln da sordum. Kullanirsim dediler. Korktum simdi .
6 sene oyun icin fln mi. Benim amacim 4 sene oyun oynatsin. Sonra da yazilim kodlama ve valo cs oyniyim yeterSana şunu garanti ederim max 6 sene kullanabilirsin.
Senin bunu max kullanım süresi 6 oyun için vs bilemiyorum eğer daha çok yük şekilde kullanırsan daha aza inebilir.6 sene oyun icin fln mi. Benim amacim 4 sene oyun oynatsin. Sonra da yazilim kodlama ve valo cs oyniyim yeter
hocam evet dediğinize çok katılıyorum fakat dediğiniz gibi önceki serilerde çok problem vardı 2019 dan önceki seri arka hava çıkışı omene benzetilen seri sıkıntılı ekte olan monitörün kasaya tutunduğu ince olan seri sıkıntılı fakat ikinci fotoğraftaki seri genel anlamda sıkıntısız ve başarılı bana göreHP kullanan bir tanıdığım var çok şikayyeti var o yüzden biraz önyargılıyım . Ama belki yeni serilerde durum düzelmiştir . Hp attığınızı fark etmedim kusuruma bakmayın.
Ben cok dikkatli kullaniyorum gerekmedikce yuk bindirmiyorum 60-60 kullanimlarda ve sicaklik 85 i gecmiyor ekran kartida 75 iSenin bunu max kullanım süresi 6 oyun için vs bilemiyorum eğer daha çok yük şekilde kullanırsan daha aza inebilir.
Yaşın kaç şuan senin eğer ailen bilgisayara karışmıyorsa kendin aç termal macununu yap ve 1.5 sene sonra sat bende g770 var sorunu yok ısınma sorunu vs ama ben garantiye almak için şu laptop fiyatları inince satacam ve daha üstünü alıcam .Ben cok dikkatli kullaniyorum gerekmedikce yuk bindirmiyorum 60-60 kullanimlarda ve sicaklik 85 i gecmiyor ekran kartida 75 i
15 acarsam derler acma olumbosver garantisi var gonderelim yapsinlar. Ama neden satmaliyim bunu anlamadim.Yaşın kaç şuan senin eğer ailen bilgisayara karışmıyorsa kendin aç termal macununu yap ve 1.5 sene sonra sat bende g770 var sorunu yok ısınma sorunu vs ama ben garantiye almak için şu laptop fiyatları inince satacam ve daha üstünü alıcam .
Anakartı iyi değil ve bir msi kalitesi olduğunu söylemiyoruz zaten. Sadece bütçe sıkıntı durumlarda 1660 yerine yeni teknolojileri kullanabilmesi adına 3050 li monster tercih edilebilir onu diyoruz. Kuzenimin pc si 1060 lı monster ve 6. senesini doldurmak üzere şuana kadar senede 1 kez bakıma gönderdi kendi hiç açmadı ve cihaz hala kullanılabilri durumda. Performans kaybı tabikide var ama olay düzgün kullanmakta. Monsterda ısınma sorunu var ama hiçbir kullananda chipseti yaktı iç donanıma zarar verdi diyeni görmedim. 1 sene excalibur kullandım 1 senedir de monster kullanıyorum monsterın excaliburdan daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Aynı fiyat aynı özelliklerdeyse monster alması daha mantıklı olur. Hp ile karşılaştırırsak monster demek saçma olurAçıkçası anakartı iyi değil monsterların ısınması veya ısınmaması meselesi değil sıcaklığa mağruz kalınca chipset bozulabiliyor ekran kartı yanabiliyor anakartta problemler çıkabiliyor asıl konu bu casper ve monster için geçerli ama en azından casper monsterdan daha kaliteli onu söylemek lazım.