Neler Yeni

10 -15 Bin arası kasa tavsiyesi

Nfessiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Nefes Korkmaz
Bu konudan anlamayan biri olarak- çok fazla demiyorum bakın anlamayan biri olarak, bayan oldugumu da hesaba katarak ki bunu da cok fazla bilişim terimi kullandığınız için söylüyorum sonra "hiç mi duymadın?" demeyin- her donanımıyla tavsiyede bulunursaniz sevinirim. içinde wireless olmasını da istiyorum. Teşekkürler.

umann

80+ Bronze
Bu konudan anlamayan biri olarak- çok fazla demiyorum bakın anlamayan biri olarak, bayan oldugumu da hesaba katarak ki bunu da cok fazla bilişim terimi kullandığınız için söylüyorum sonra "hiç mi duymadın?" demeyin- her donanımıyla tavsiyede bulunursaniz sevinirim. içinde wireless olmasını da istiyorum. Teşekkürler.
sadece kasa mı

Nfessiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Nefes Korkmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sadece kasa mı
wireless da dahil her şey, monitör istemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

i5 olsa şahane olurdu..

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,814
İsim
MehmedVII

Nfessiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Nefes Korkmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732

umann

80+ Bronze
bir ustu olsa iyi olur diye dusundum.
nesil farkı var i3 ler kötü değil bu i3 i5 11400f yakın amd tarafında r5 3600 ve r 5 5500 yakın bir işleci bu işlemciler rtx 3060 besleyebiliyor ve dar boğaz konusu çok ciddiye lınacak bir konu değil işlemci ve ekran kartı için

Top Bottom