Yardım 10-15k arası Monitör Önerisi

Canxz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
193
3 yıldır 3070ti i5 12400f ile 60hz televizyonda kullanıyorum, gözler pert tabi..
nedeni ise aldığım her monitörde ölü piksel çıkması ve almaktan bıkmam. msi olsun asus olsun, bu yüzden görerek test ederek alabileceğim şekilde gün içerisinde vatandan ROG 380Hz monitör almayı düşünüyorum XG259QNG modeli. onun haricinde nasıl bir yol izlemeliyim?

Kendi fiyat bandında en iyi seçenek olduğunu düşündüğüm ASUS TUF GAMING VG27AQML1A modeline göz atabilirsiniz. Onun haricinde ben kavisli monitör sevmiyorum ama siz seviyorsanız az önce yazdığımdan biraz daha iyi olan SAMSUNG G65B var.

Öğrenci indirimi ile G65B alınabiliyor o modeli bir araştır.

va istemiyorum hocam 27 inc de büyük gelir
Bu öyle bir VA değil. Eğer 24" alırsan bir süre sonra küçük gelir. Bu söylediklerim ağır hikayeli oyunlar oynuyorsan geçerli. Yoksa vaktinin çoğunu rekabetçi geçiyorsan onu bilmem.

6k arttır bütçeyi
WhatsApp Image 2025-09-01 at 22.33.27.webp

yanmasıdır, piksel yenilenmesidir ikidebir bunların stresi ile kullanamam hocam yoksa bütçe arttırıp alabilirdim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu öyle bir VA değil. Eğer 24" alırsan bir süre sonra küçük gelir. Bu söylediklerim ağır hikayeli oyunlar oynuyorsan geçerli. Yoksa vaktinin çoğunu rekabetçi geçiyorsan onu bilmem.
vaktimin çoğunu rekabetci ile geçiriyorum hocam önerin varmı 24 inc icin

yanmasıdır, piksel yenilenmesidir ikidebir bunların stresi ile kullanamam hocam yoksa bütçe arttırıp alabilirdim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

vaktimin çoğunu rekabetci ile geçiriyorum hocam önerin varmı 24 inc icin
bunu bayadır araştırıyorum bende de VA olanı alınır mı ya 9.5 a falan düşüyor diyolardı da
Eğer vakit bulursa bu arkadaş öneri yapsın. Monitör konusunda daha fazla bilgisi var. @İsimbulamajim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,123
Üyeler
183,530
Son üye
ahmetenes55
Geri