xxxahmetxxx
80+
- Reaksiyon skoru
- 18
üniversite için kalemli tablet alacağım aklımda s7fe var. herkes s9fe güzel deseler de exynos işlemciye güvenemiyorum. sizin öneriniz nedir
Samsung Tab S9 FE+ alabilirsin. Exynos 1380'in bir sorunu yok merak etmeüniversite için kalemli tablet alacağım aklımda s7fe var. herkes s9fe güzel deseler de exynos işlemciye güvenemiyorum. sizin öneriniz nedir
Aynı Bütcedeyim. Maks 15k. bende s9 fe düsünüyorum.üniversite için kalemli tablet alacağım aklımda s7fe var. herkes s9fe güzel deseler de exynos işlemciye güvenemiyorum. sizin öneriniz nedir
Hocam ne aldın?üniversite için kalemli tablet alacağım aklımda s7fe var. herkes s9fe güzel deseler de exynos işlemciye güvenemiyorum. sizin öneriniz nedir
Hocam ya bu tableti alacağım ya 10 Nesil iPad alacağım. iPad'in ekranı bir tık daha iyi gibi geldi performansları sanırsam 3 asağı 5 yukarı benzer. Hangisi sence?Bende s9fe+ var alalı 2 ay oldu güzel memnunum alırken hem işlemci hem ekran biraz şüphe vermişti ama sıkıntı olmadı. İşlemci oyun için kötü, diğer işler için gayet iyi. Ekranından çok şüphe duyuyordum fakat hiç rahatsız etmiyor ama amoled kadar kaliteli de değil elbette. Soruların varsa cevaplayabilirim.
iPad 10 yerine iPad Air 5 öneririmHocam ya bu tableti alacağım ya 10 Nesil iPad alacağım. iPad'in ekranı bir tık daha iyi gibi geldi performansları sanırsam 3 asağı 5 yukarı benzer. Hangisi sence?
Ipad 10 yerine 9 öneririm.Hocam ya bu tableti alacağım ya 10 Nesil iPad alacağım. iPad'in ekranı bir tık daha iyi gibi geldi performansları sanırsam 3 asağı 5 yukarı benzer. Hangisi sence?
Neden hocam eski nesil?Ipad 10 yerine 9 öneririm.
Alabiliyorsan air al tabi
Hocam eski nesil değil aslında, sadece 1 nesil işlemci farkları var. Ekranları aynı tek farkı 10. nesilin tipi güzel ve type c.Neden hocam eski nesil?
Air alabilme sansım yok maks 15k dediğim gibi.
Hocam zaten sonradan farkettim 10. Nesil alamıyorum 18 bin oluyor kalemle birikte ama 9. Nesil 13 bine falan alınıyor.Fakat bence type c olması kalem kullananlar için eksi, çünkü kalem lightning girişli ve 10. nesilde şarj etmek için dönüştürücü lazım, 9 da direkt şarj edebiliyorsun.
Hem fiyat performans konusunda daha iyi hem de kalem açısından daha iyi 9. nesil. Tek eksisi tipi 10. nesil kadar güzel değil