Nothing Phone 1.Telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum nisan ayında 10-15k tl bandında telefon önerileriniz varmı
S24 FE mi x7pro mu yoksa a35 miistanbuldaysan sirkecide doğubankta x7 pro en son 15 bandındaydı mi 14t de 15-16 civarıydı en son
Mesaj otomatik birleştirildi:
daha uyguna da bulursun sarı sitede
Bende ilerde değiştirmeyi düşünüyorum memnun değilim hiç tamamen donuyo bazen fastboot a alıpta kurtarıyorumistanbuldaysan sirkecide doğubankta x7 pro en son 15 bandındaydı mi 14t de 15-16 civarıydı en son
daha uyguna da bulursun sarı sitede
Ben de değiştirmeyi düşünüyorum x7 promu s24 Fe mi a35 mi kullandığım telefon çok vasat bazen tamamen donuyo sadece 2 tuş çalışıyo fastboot a alıp kurtarıyoruma35 kullanıyorum memnunum bakabilirsiniz
s24fe, sonra x7pro derim benS24 FE mi x7pro mu yoksa a35 mi
Bende ilerde değiştirmeyi düşünüyorum memnun değilim hiç tamamen donuyo bazen fastboot a alıpta kurtarıyorum
Ben de değiştirmeyi düşünüyorum x7 promu s24 Fe mi a35 mi kullandığım telefon çok vasat bazen tamamen donuyo sadece 2 tuş çalışıyo fastboot a alıp kurtarıyorum
Peki s24 Fe mi 14 t promus24fe, sonra x7pro derim ben
14T Pro daha iyi cihaz her yöndem ama ben Xiaomi cihazları şahsen gram beğenmiyorum.Peki s24 Fe mi 14 t promu
Bende öyle düşünüyorum yazılım dan dolayı ama Snapdragon 8 gen 3 120 fps veriyo14T Pro daha iyi cihaz her yöndem ama ben Xiaomi cihazları şahsen gram beğenmiyorum.
S24 FE tercih ederdim.
14T Pro'da 8 gen 3 yok ama 120FPS var. Ama bildiğim kadarı ile S24 FE'de de var.Bende öyle düşünüyorum yazılım dan dolayı ama Snapdragon 8 gen 3 120 fps veriyo