Merhabalar 5070 ekran kartım var normalde 2k düşünüyordum ama güzel bi 2k monitör 11-12k olmuş üzerine 3 daha koyup 4k mı alsam diye düşünüyorum aklımdakiler şunlar her türlü öneriye açığım
anladım hocam ama peki 5070 ile hikayeli oyunlarda 4k da dlss framgen le 60 fps alsam geri kalan oyunları 1080p oynasam daha iyi bir deneyim olmaz mıAttığın KTC baya iyi monitör sadece kalite kontrol ve ölü piksel sıkıntısı var. 5070 için nativede 2K daha iyi zaten.
4k 60 fps'e ok seniz sıkıntı yok da şu an 4k 60 fps hocam biraz daha 5-10 senelik ayarları kurcalamadan oynamak istiyorsanız 2k her türlü daha iyi. Ayrıca KTC monitorünün renk gamutu ve diğer değerleri yüksek ihtimal Philips'ten daha iyidir dediğim gibi.anladım hocam ama peki 5070 ile hikayeli oyunlarda 4k da dlss framgen le 60 fps alsam geri kalan oyunları 1080p oynasam daha iyi bir deneyim olmaz mı
Ktc yi aldım hocam dediğiniz gibi biraz arattım internette renkleri bayağı iyi diyorlar uzun ömürlü olur inşallah4k 60 fps'e ok seniz sıkıntı yok da şu an 4k 60 fps hocam biraz daha 5-10 senelik ayarları kurcalamadan oynamak istiyorsanız 2k her türlü daha iyi. Ayrıca KTC monitorünün renk gamutu ve diğer değerleri yüksek ihtimal Philips'ten daha iyidir dediğim gibi.