mehmet159160
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
Herkese günaydın 10 15k civarı orta üst gereksinimli oyunları rahatça oynayabileceğim bir hazır sistem arıyorum. Yardımcı olur musunuz
Psu güvenilir mi hocam ben bide hem kasa hem ssd değiştirip almaı düşünüyorum![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Bu sistemin işlemcisini i5 12400f yapıp bu sistemi alabilirsiniz rx 6650xt oyun performansı olarak rtx 3060'dan daha üstün bir karttır.
Ben baktığımda hazır sistemler kategorisinde en düşük fiyattan sıralayınca 11499tl seviyesine gelince gözüküyorbu sistem itopyanın kendi sitesinde hangi kategoride gözüküyor hocam hazır sistemler kategorisine girip baktım fakat bulamadım
Bende şu anda rx6700xt li bir sistem var psu power boost 650w 80+ 4 aydır hiçbir problem çıkartmadı şu ana kadar kullanıcılarındanda herhangi bir kötü yorum görmedim ama genelde forumlarda power boost un psu larına malzeme kalitesi düşük diyorlar ssd ye gelirsek eğer bütçeniz varsa 1 tb ye çekmek bence mantıklı olurPsu güvenilir mi hocam ben bide hem kasa hem ssd değiştirip almaı düşünüyorum
Monitörler hakkında pek bilgim yok maalesef onu daha bilgili biri yazsa daha iyi olurhocam birde monitör öneriniz var mı f/p
Bu fiyata bu performans çok iyi ben sipariş ettim.hocam birde monitör öneriniz var mı f/p