Redmi pad pro honor pad 9 ve 2.elde huawei matepad 12x.Bu modelleri çok detaylı araştırdım redmi pad pro en fp siAmaç film izlemek vs oyun oynanmayacak, bu fiyata ekranı vs güzel tablet önerisi olan var mıdır?
Casper H10 Pro.Amaç film izlemek vs oyun oynanmayacak, bu fiyata ekranı vs güzel tablet önerisi olan var mıdır?
Güzel duruyorda ekran çerçevesini biraz fazla kalın tutmuşlar sanki.Redmi pad pro honor pad 9 ve 2.elde huawei matepad 12x.Bu modelleri çok detaylı araştırdım redmi pad pro en fp si
hb da 4 yorum gelmiş 3 yorum çok iyi demiş 1 yorum saydırmış bilemedimCasper H10 Pro.
Ben redmi pad pro aldım benim için ekran boyutu gayet yeterli hatta biraz gereksiz büyük gibi geliyor.Güzel duruyorda ekran çerçevesini biraz fazla kalın tutmuşlar sanki.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hb da 4 yorum gelmiş 3 yorum çok iyi demiş 1 yorum saydırmış bilemedim
Not tutma amaçlı kullanıyorum bu aradaBen redmi pad pro aldım benim için ekran boyutu gayet yeterli hatta biraz gereksiz büyük gibi geliyor.
Tamamdır teşekkür ederim göz atacağımBen redmi pad pro aldım benim için ekran boyutu gayet yeterli hatta biraz gereksiz büyük gibi geliyor.
Not tutma amaçlı kullanıyorum bu arada
Gri olan 10k diğerler i12k ve 18k özellikler aynı değil mi?Ben redmi pad pro aldım benim için ekran boyutu gayet yeterli hatta biraz gereksiz büyük gibi geliyor.
Not tutma amaçlı kullanıyorum bu arada
Aynen ben bayadır kovalıyordum hepsiburadada 10k ya düştü peşin fiyatına 6 taksit çaktım hemen.En az 4 5 kişiye yakın çevremde aldırdım.Tamamdır teşekkür ederim göz atacağım
Gri olan 10k diğerler i12k ve 18k özellikler aynı değil mi?
O cihazın ekranı 25-30K fiyatlı cihazların seviyesinde, ekran boyutu da çok iyi ama işlemci klasik 12-13 bin liralık cihazlarla aynı sayılır. Film için ideal not almak için de çok iyi ama oyun vs için mantıklı değil.Güzel duruyorda ekran çerçevesini biraz fazla kalın tutmuşlar sanki.
hb da 4 yorum gelmiş 3 yorum çok iyi demiş 1 yorum saydırmış bilemedim
Xiaomi pad 7 eğer 15 k bütçe ise rakipsizAmaç film izlemek vs oyun oynanmayacak, bu fiyata ekranı vs güzel tablet önerisi olan var mıdır?
Aynen ben bayadır kovalıyordum hepsiburadada 10k ya düştü peşin fiyatına 6 taksit çaktım hemen.En az 4 5 kişiye yakın çevremde aldırdım.
Honor pad V9 alın.
Hepsi iyi duruyor aklım dahada karıştıXiaomi pad 7 eğer 15 k bütçe ise rakipsiz
Aynen pad 7 diğer önerilere göre çok çok önde bir model fakat redmi pad pronun fiyatının 10k olması çok büyük avantajXiaomi pad 7 eğer 15 k bütçe ise rakipsiz