Neler Yeni

10-18 bin TL Telefon Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf Sadık
Bütçe
18000
Bütçem 18.000 TL (zorlarsam 19.000 TL'ye çıkabilir belki). Telefonum gidici olduğu için yeni telefon bakıyorum. Cihazım "Samsung Galaxy A" serisinden 4-5 yıldır kullanmama kıyasla hâla "sallandım ama yıkılmadım" havasında. Telefonlardan pek bişey anlamam genel olarak yorumlarına bakarak karar verdim listemde olan telefonlara. Burada bu konuda bilgili olan kişiler bana yardımcı olursa sevinirim. Beklentilerim şöyle:

• Ortalama üstünde veya yüksek performans
  • Ortalama veya ortalama üstü kamera
  • Ortalama batarya (minimum 5000 mah / gündelik kullanımda 1 gün gitsin en azından) ve hızlı şarj (ne kadar hızlıysa o kadar iyi). Type-C kablo tercih ederim.
  • Minimum 60hz (120hz daha iyi olur) ekran, 120 hz alsam bile 60hz kullanırım muhtemelen. Güneş altında da yeterince net olmalı.
  • Ne çok büyük ne de küçük, cebe sığacak bir boyut olmalı.
  • Yazılım güncellemeleri ile güncel tutulması önemli.
  • 4.5g desteği zaten olmalı, 5g tercih ederim özellikle varsa.
  • Hoparlör stereo olacak, ses kalitesi iyi olmalı.
  • Su ve toza dayanıklılık olsa fena almaz ama olmasada pek sorun değil.
  • Kutudan kesinlikle orjinal adaptör ve kablo çıkmalı.
  • Minimum 8gb ram, 256gb depolama (128gb'da olur ya çok sıkıntı değil aslında) olmalı.
  • parmak izi ve yüz okuyucu olmalı.
  • Özellikle android tercih ediyorum.
  • Arayüz çok berbat olmadığı sürece benim için sorun değil.
  • Ürünün fiyatına kıyasla performansı ve diğer özellikleri en önemli kısmı, ürünün fiyat performans olmasına dikkat edin.
Aklıma bu kadar geldi sanırım yeterli. Şimdi baktığım telefonların EPEY linklerini veriyim.

Tecno Pova 6 (12 GB/256 GB)
|> Tecno cihazlara karşı ön yargılıyım, diğer baktığım cihazlara kıyasla sanırım daha kötü duruyor, bu cihaz listemin en sonunda.
——————————
Samsung Galaxy A25 5G (8GB /256 GB)
Samsung Galaxy A35 (8 GB / 256 GB)
Samsung Galaxy A54 5G (8GB/256 GB)
|> Samsung cihazlara özellikle sürekli güncel olmaları sebebiyle bakıyorum, onun dışında bu üç ürün fiyatına göre uygun olarak düşündüm.
——————————
Poco X6 Pro (12GB/512 GB)
|> Aralarından fiyatına kıyasla en beğendiğim telefon bu, nedense bana kusursuz gözüktü. Vatan ve Teknosa bayilerine gittim ancak bulamadım, internetten sipariş verebilirim yani o sorun değil. Ben bunu almayı düşünüyorum ancak yinede önerilerinizi beklerim.

Top Bottom