Spamlamaya gerek yok ki, saati geldiğinde anında kodu girse yeterli.Bot atanmış olamaz. Spamlayınca bu hata veriyor.
Alıntıyı görüntüle
Onun dışında muhtemelen kodlar 00.00'da etkinleşebildiği için olmadı, neyse.
Spamlamaya gerek yok ki, saati geldiğinde anında kodu girse yeterli.Bot atanmış olamaz. Spamlayınca bu hata veriyor.
Alıntıyı görüntüle
Aktive edildikten sonra nereden bakılıyor ?Hesapsız değil. Oyunu alman lazım.
Ben 10 kodu da yazdım ve hepsine ortada başlayacak olacak şekilde hemen seri seri bastım ve paketlere geldiğimde gelmişti.Spamlamaya gerek yok ki, saati geldiğinde anında kodu girse yeterli.
Onun dışında muhtemelen kodlar 00.00'da etkinleşebildiği için olmadı, neyse.
5600xt var sende ve hala geforce now beleş peşinde misin bırak gerçekten ihtiyacı olanlar alsınBen 1 adet yakalayabildim
Saat kaçta yaptın?Ben 10 kodu da yazdım ve hepsine ortada başlayacak olacak şekilde hemen seri seri bastım ve paketlere geldiğimde gelmişti.
1650'li laptopumuz var lütfen bu tarz şeyleri nereden uyduruyorsunuz ? çok ayıp bir suçlama yaptığın.5600xt var sende ve hala geforce now beleş peşinde misin bırak gerçekten ihtiyacı olanlar alsın
Ben etkinleştirdim kartım hd3450 şimdi istediğim oyunu oynayabilecek miyim ?Hahahah bu arada herkes pusmuş kimseye bildirim gitmesin diye yazmamıştı. XDD
muhtemeln 12 de niye erken açıldı ki kodlar @Abdullah HacıgülSaat kaçta yaptın?
İki saattir konuyu bilerek yükseltmiyordum(!)Hahahah bu arada herkes pusmuş kimseye bildirim gitmesin diye yazmamıştı. XDD
Dostum herkesin ihtiyacı var, öyle bir şey olmayacak zaten. Ayrıca pc si olan faydalanamayacak diye bir kural da yok, sana çıkmamışsa başkalarına sataşmana gerek yok bunun için...5600xt var sende ve hala geforce now beleş peşinde misin bırak gerçekten ihtiyacı olanlar alsın
Hayır. Sadece aldığın oyunlar. Yani hem steamde olacak hem de geforce now destekleyecek.Ben etkinleştirdim kartım hd3450 şimdi istediğim oyunu oynayabilecek miyim ?