imzadaki sistem ne benim1650'li laptopumuz var lütfen bu tarz şeyleri nereden uyduruyorsunuz ? çok ayıp bir suçlama yaptığın.
imzadaki sistem ne benim1650'li laptopumuz var lütfen bu tarz şeyleri nereden uyduruyorsunuz ? çok ayıp bir suçlama yaptığın.
Hüüüüüüimzadaki sistem ne benim
bana çıkmadı zaten o benim derdim değil belki gerçekten oyun oynatmayacak pc si olan biri vardı ve onun yüzünden alamadı kendim kendimin umrunda değilimDostum herkesin ihtiyacı var, öyle bir şey olmayacak zaten. Ayrıca pc si olan faydalanamayacak diye bir kural da yok, sana çıkmamışsa başkalarına sataşmana gerek yok bunun için...
Hocam bi speedtest ve gfn ağ testi sonucunu birlikte atabilir misiniz? Ping değerlerini merak ettim.Bu görüntüyü çok sevdim.
*Alıntıyı görüntüle
Yeni kodlar geldi bak başka konudaBeyler kimse paylaşmaz ama özelden alabilen varsa bana yazabilir mi hesaba bende girebilir miyim zaten 6 7 MB anca çekiyor gecikmem Avrupa'da 200 MS ama Turkcell'de 24 MS hayır sever varsa lütfen.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pcim oyunda oynatmıyor
başka konuya bak yeni kodlar geldiKendim için değil de bu hafta apu sistem toplayan arkadaşım için deneyeyim dedim nasip değilmiş.
hani neredeYeni kodlar geldi bak başka konuda