50 Adet GeForce NOW GAME+ 1 Aylık Kapalı Beta Kodu

Bu arada bazılarının 3-4 tane kod aldığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam yine alamadım..

aga ihtiyaç sahibiyiz bildirim geldiği gibi girdik hepsi alınmış bu ülkede nasıl bi açlık var yaa yeminlen bıktım yeter bi salın kodlarıda alalım , türkcell 50000 tane kod dağıttı hepsinide ihtiyacı olmayanlar alıyor
E sen alsan biz sana desek nasıl olur açsın diye? Herkese ihtiyacı olmayanlar aldı diyorsun insanların günahını alıyorsun.
Allahım millet yemşn ederimki görmemiş herkes atlıyor yaa yeter bi bizede salında kullanalım 50 tane kod salisesinde bitiyor zaten türkcell dende kapalı betaya giriş maili gelmedi artık cidden kafayı yiycem neden ben hiç birini alamıyorum mademki betaya kayıt yaptık niçin mail atmıyorsunuz
Arkadaşlar lütfen anlayın şunu erken kayıt yapınca Kapalı Beta'ya girmiyorsunuz. 15 Mart'te herkese açıldığında önceliğiniz olacak sadece. Sıra beklerken önde olacaksınız. Başka bir özelliği yok yani erken kayıtın.

Ben geç kalmadan aldım şu anlık stabil çalışıyor. Umarım herkese açıldığında güzelim proje bozulmaz.

lütfen ben de bir kod alabilir miyim*alan varsa paylaşabilir mi?lütfen.100 mbps fiber internet var .yine geç kaldım alaamadım bir beta kodu. lütfen!!!!

tek alamayan benmiyim kaç tane çekiliş yapıldı 3 tane çekilişe katıldım hep kaybettim bunları hep takip ettim yakalayamadım aga be

İhtiyacım yok diye almadım. İhtiyacım bile olsa ya unuttuğumdan ya da almaya üşeneceğimden almadım :D

Ben almadım açıkçası sistemim iyi ihtiyacı olan arkadaşlar alabilmişlerdir umarım :)

Geri