MR. Salieri
80+ Bronze
Bu arada bazılarının 3-4 tane kod aldığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam yine alamadım..
E sen alsan biz sana desek nasıl olur açsın diye? Herkese ihtiyacı olmayanlar aldı diyorsun insanların günahını alıyorsun.aga ihtiyaç sahibiyiz bildirim geldiği gibi girdik hepsi alınmış bu ülkede nasıl bi açlık var yaa yeminlen bıktım yeter bi salın kodlarıda alalım , türkcell 50000 tane kod dağıttı hepsinide ihtiyacı olmayanlar alıyor
Arkadaşlar lütfen anlayın şunu erken kayıt yapınca Kapalı Beta'ya girmiyorsunuz. 15 Mart'te herkese açıldığında önceliğiniz olacak sadece. Sıra beklerken önde olacaksınız. Başka bir özelliği yok yani erken kayıtın.Allahım millet yemşn ederimki görmemiş herkes atlıyor yaa yeter bi bizede salında kullanalım 50 tane kod salisesinde bitiyor zaten türkcell dende kapalı betaya giriş maili gelmedi artık cidden kafayı yiycem neden ben hiç birini alamıyorum mademki betaya kayıt yaptık niçin mail atmıyorsunuz
Kimse beleşe paylaşmaz. Herkes işin karına bakıyor.abi bir beta kodu paylaşacak yok mu? lütfen.
Verecek kişinin 80’den aşağı vereceğini sanmıyorum.paraysa para verebiliriz 3 beş neyse sorun değil ki, lütfen paylaşacak yok mu?
Yeni fiber altyapı geldi turknetin ilk 6 ay normal fiyata veriyorlar 85 TL zaten kullanan kullanıcılara test amaçlıMaşallah diyelim.
Kaç para ödüyorsunuz?
Wow keşke bende alabilsedim sistemi tam toplamamışken oynardımAldımm
@LordHasan koş aga