10 Bin TL Bütçe Android Telefon

abdulkadir1998

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
360
Bütçe
10000
Merhaba iyi günler, ben babama telefon alacağım da günlük kullanım için android telefon önerir misiniz. Babam çok kaba telefonları sevmiyor boyut olarak çok büyük olmayacak birde mümkünse samsung kullanmayı seviyor 10bin tl civarı bir telefon. Xiaomi kesinlikle olmayacak çünkü babam nefret ediyor yardımlarınız bekliyorum önceliğim Samsung

Merhaba iyi günler, ben babama telefon alacağım da günlük kullanım için android telefon önerir misiniz. Babam çok kaba telefonları sevmiyor boyut olarak çok büyük olmayacak birde mümkünse samsung kullanmayı seviyor 10bin TL civarı bir telefon. Xiaomi kesinlikle olmayacak çünkü babam nefret ediyor yardımlarınız bekliyorum önceliğim Samsung
M34 ama biraz daha çıkarsan A34.
A34 daha mantıklı olur 10.3k olması lazım amazonda.

Merhaba iyi günler, ben babama telefon alacağım da günlük kullanım için android telefon önerir misiniz. Babam çok kaba telefonları sevmiyor boyut olarak çok büyük olmayacak birde mümkünse samsung kullanmayı seviyor 10bin TL civarı bir telefon. Xiaomi kesinlikle olmayacak çünkü babam nefret ediyor yardımlarınız bekliyorum önceliğim Samsung
bende çevremdeki kişiler için bir telefon araştırması yapmıştım bu bütçeye alınabilecek en iyi telefon A34 bi düşüğü M34
Anlık olarak ailemden 3 kişi a34 kullanıyor, birisi dün aldı hatta (ulan reklam yapar gibi oldu)

bende çevremdeki kişiler için bir telefon araştırması yapmıştım bu bütçeye alınabilecek en iyi telefon A34 bi düşüğü M34
Anlık olarak ailemden 3 kişi a34 kullanıyor, birisi dün aldı hatta (ulan reklam yapar gibi oldu)
sarj aleti çıkmıyor demi içlerinden

Teşekkür ederim o zaman bende öyle yapayım 500 600 tl çok para adaptör için indirim iyi olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,431
Üyeler
187,676
Son üye
florhasann
Geri