10 bin TL i3 13100F için sistem toplama

Reaksiyon skoru
2
İndirimden i3 13100F sipariş ettim. Geriye 10 bin TL'lik bütçem var; beni idare edecek LoL, FIFA oynatabilecek bilgisayar toplamak istiyorum. Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Güzel kart hocam rtx 3060 civarı performans veriyor ama piyasaya yeni girdiği için intel biçok oyunda optimizasyonu iyi değil rtx 3060 ın çok altında performans verdiği oyunlar oluyor ve xess teknolojiside dlss veye fsr kadar gelişme kaydetmiş bi yazılım olmadığı için size kalmış bi karar bu ben olsam almam ama illa alınır diyeceklerde vardır

Güzel kart hocam rtx 3060 civarı performans veriyor ama piyasaya yeni girdiği için intel biçok oyunda optimizasyonu iyi değil rtx 3060 ın çok altında performans verdiği oyunlar oluyor ve xess teknolojiside dlss veye fsr kadar gelişme kaydetmiş bi yazılım olmadığı için size kalmış bi karar bu ben olsam almam ama illa alınır diyeceklerde vardır
internetiniz olduğu zaman kasa psu ram anakart önerebilir misiniz 8k büt.çeye

D4 D5 farkeder mi?
fark etmez ikinci elden arc a750 5 bine buldum onu alıcam siz 8kya önerebilir misiniz kasa psu anakart ram
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İntel ekran kartları Güçlü işlemciler ile gerçek performansını verebiliyor alt seviye işlemcilerde çok fazla drop yersin
lol ve fifa oynuyorum çok beklentim yok açıkçası

internetiniz olduğu zaman kasa psu ram anakart önerebilir misiniz 8k büt.çeye

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ssd alınmayacaksa bu şekilde ddr5de toplanabilir evet

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,450
Üyeler
183,431
Son üye