2060 lı sistemler var şuan 10K ya bütçe artttırp 6600 lü sistemlere bakmanı tavsiye ederimarkadaşlar xbox s satıp 10-12 bin civarına 2.el gaming pc almak istiyorum ne tarz özellikli pc almalıyım xboxu sattığıma pişman olmamak için?
xbox series s in varsa satmana gerek yok ama xbox one s in varsa satıp pc almak avantajlıarkadaşlar xbox s satıp 10-12 bin civarına 2.el gaming pc almak istiyorum ne tarz özellikli pc almalıyım xboxu sattığıma pişman olmamak için?
her şekilde pişman olursun 15 k ya çıkarırsan uzun araştırma sonucu bişey bulursunarkadaşlar xbox s satıp 10-12 bin civarına 2.el gaming pc almak istiyorum ne tarz özellikli pc almalıyım xboxu sattığıma pişman olmamak için?
hocam series s 120 fps oynatan oyun sayısı çok az xbox x fps boost özelliği var s te yok bu özellikxbox series s in varsa satmana gerek yok ama xbox one s in varsa satıp pc almak avantajlı
series s de de var mesela ben cod mw3 ü 2k monitörde 120 fps modunda oynuyorumhocam series s 120 fps oynatan oyun sayısı çok az xbox x fps boost özelliği var s te yok bu
hocam bf5i çok seviyorum ben ama s te 60 fps x de 120 fps oynatıyor buna canım sıkıldı açıkcasıseries s de de var mesela ben cod mw3 ü 2k monitörde 120 fps modunda oynuyorum
All FPS Boost Games For Xbox Series X And Xbox Series S
60fps and 120fps boosts for next-gen Xbox consoleswww.purexbox.com
series s cihazınız varsa satamya deymez çünkü alacagınız pc de adam gibi oyun deneyimi yaşayamacaksın en basitinden black ops 6 day one gamepass a gelicek senin pc adam gibi oynatmayacak
hocam o zaman series x e geç 13-14 bine 2.el series x varhocam bf5i çok seviyorum ben ama s te 60 fps x de 120 fps oynatıyor buna canım sıkıldı açıkcası