2.el toplama pc yardım

kronik sorunlar ve mining zamanlarının top noktaları olduğundan diyor sen git bir furmark testi yap kafana yatarsa al yada satıcıdan iste ama baya geçmişi olan bir karttır perfect bir sonuç bekleme ama. 2.ellerin genelinde bu furmark istenir ve kronik hatalarda olabiliyor şans işi ama şuana kadar olmadıysa sonrasında bir şey olacağını sanmam gittiği yere kadar kullanırsın.
Teşekkürler letgoya da baktım abi kafayı yedim 470.ekran kartları 570 4gb adamlar 10.k yazmış başlık oyun canavarı rgb sistem yok şu yok bu affedersiniz ama mal kıymetlidir ama bu ülkede 2.el de problem her şey de

Teşekkürler letgoya da baktım abi kafayı yedim 470.ekran kartları 570 4gb adamlar 10.k yazmış başlık oyun canavarı rgb sistem yok şu yok bu affedersiniz ama mal kıymetlidir ama bu ülkede 2.el de problem her şey de
bu arada yazmayı unuttum dün yazdım da cevap gelmedi o yüzden mesaj gizli sadece satıcı ve bana gözüküyor bilgin olsun die burdan yazayım 9.500 e param güvendeyle alabilirim yazdım sen fizikselde 9 civarına düşmeye bak

Yazdım arkadaşa dönüş bekliyorum o esnada bu ilanlara baktım
bu arada yazmayı unuttum dün yazdım da cevap gelmedi o yüzden mesaj gizli sadece satıcı ve bana gözüküyor bilgin olsun die burdan yazayım 9.500 e param güvendeyle alabilirim yazdım sen fizikselde 9 civarına düşmeye bak
Bende öyle düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yazdım arkadaşa dönüş bekliyorum o esnada bu ilanlara baktım

Bende öyle düşünüyorum
Geri dönüş yapmadı ilan kaldırmış sağlık olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu nasıl arkadaşlar

Ekler

• 1000016505.webp
    1000016505.webp
    123.2 KB · Hit: 3
Son düzenleme: