2.el toplama pc yardım

Y.E.Y

80+
Reaksiyon skoru
9
Bütçe
5
Merhaba arkadaşlar iyi.akşamlar izmirdeyim 2.el PC bakıyorum ama millet çıldırmış size zahmet tavsiye yada öneriniz varsa bütçem min 9 maksimum 13 bin yardımcı olursanız sevinirim

Radeon Rx 6700, 6600xt, 6600, rtx 3060 veya daha iyisi
Ryzen 5 3600, 5500, 5600 veya daha iyisi; gibi bir pc bulmanız olacaktır tavsiyem.

elden almaniz sart mi
Evet ne yazık ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Radeon Rx 6700, 6600xt, 6600, rtx 3060 veya daha iyisi
Ryzen 5 3600, 5500, 5600 veya daha iyisi; gibi bir pc bulmanız olacaktır tavsiyem.
Bakıyorum sarı siteye adamlar 570.580 ilanlara 10 k diyor çıldırmamak elde değil yoruldum ararken inan

5700x in muadili nedir nvidia tarafında

Evet ne yazık ki

Bakıyorum sarı siteye adamlar 570.580 ilanlara 10 k diyor çıldırmamak elde değil yoruldum ararken inan

Ohaa rx 580li ler o kadar uçmuş mu? Ben rx 6600 ve r5 3600 gibi bir sistemi 10-13 arasına bulursunuz zannediyordum.

Evet ne yazık ki

@kad1RRR arkadaşımın attığı sistem uygun fiyatta aslında onu alabilirsin pazarlık da yaparsın üstüne ve rx 5700, rtx 3060'a denk galiba ama test ederek al bildiğim kadariyla 5000 serisi sorunluydu.

5700XT muadili 6600 ve 3060 8GB modeli.
Fiyatı iyi ve temeli iyi kasanın eline para geçtikçe upgrade değişim yaparsın.
Teşekkür ederim o arkadaşa.yazayım çok öldürmeden ne demeliyim sizce

Ohaa rx 580li ler o kadar uçmuş mu? Ben rx 6600 ve r5 3600 gibi bir sistemi 10-13 arasına bulursunuz zannediyordum.

@kad1RRR arkadaşımın attığı sistem uygun fiyatta aslında onu alabilirsin pazarlık da yaparsın üstüne ve rx 5700, rtx 3060'a denk galiba ama test ederek al bildiğim kadariyla 5000 serisi sorunluydu.
Millet utanmaz 2020 de aldığı sistem 1050ti 10bine koymuş ilana

Teşekkür ederim o arkadaşa.yazayım çok öldürmeden ne demeliyim sizce
Fiyat iyi zaten ne kadar düşebilirsen kardır. 10K'dan pazarlığa başla.
Sana bir iyilik yapıp param güvende 10k olur mu yorumu atıyorum gerisini getirirsin :D

Fiyat iyi zaten ne kadar düşebilirsen kardır. 10K'dan pazarlığa başla.
Sana bir iyilik yapıp param güvende 10k olur mu yorumu atıyorum gerisini getirirsin :D
şuan yazsam dikkat çeker 1 saat sonra bu mesaja emoji bırakında bende girip pazarlık yapayım ölü fiyattan.

şuan yazsam dikkat çeker 1 saat sonra bu mesaja emoji bırakında bende girip pazarlık yapayım ölü fiyattan.
arkadaş en son girip normal değerden elden almak isterse fiyatta yardımcı olur gibi satıcı.

arkadaş en son girip normal değerden elden almak isterse fiyatta yardımcı olur gibi satıcı.
Müteşekkir olurum gerçekten ama tek kafama yatmayan ekran kartı sorunu dedi arkadaş yine fiyatta dediğiniz rakama gelirsek iyi.olur ilginiz için sağolun

Müteşekkir olurum gerçekten ama tek kafama yatmayan ekran kartı sorunu dedi arkadaş yine fiyatta dediğiniz rakama gelirsek iyi.olur ilginiz için sağolun
kronik sorunlar ve mining zamanlarının top noktaları olduğundan diyor sen git bir furmark testi yap kafana yatarsa al yada satıcıdan iste ama baya geçmişi olan bir karttır perfect bir sonuç bekleme ama. 2.ellerin genelinde bu furmark istenir ve kronik hatalarda olabiliyor şans işi ama şuana kadar olmadıysa sonrasında bir şey olacağını sanmam gittiği yere kadar kullanırsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,064
Üyeler
184,102
Son üye
akazade
Geri