Bu cihazlar önceden 3-5 e satılıyordu , sonra youtube de çekilen videolarla popüler oldular fiyatları fırladı gitti, asla o paralar etmez.Ps Vita almak istiyorum vr var bende onla takas edicegim arkadaş bana ek 3000 TL vericek Ps Vita 10 bin TL'ye geliyor sıfıra çok yakın kutulu çiziksiz alınır mı?
HAYIRPs Vita almak istiyorum vr var bende onla takas edicegim arkadaş bana ek 3000 TL vericek Ps Vita 10 bin TL'ye geliyor sıfıra çok yakın kutulu çiziksiz alınır mı?
10 bine xbox series s alıyorsun ps vitaya çok fazla isteniyor max 2 bin edicek ürünPs Vita almak istiyorum vr var bende onla takas edicegim arkadaş bana ek 3000 TL vericek Ps Vita 10 bin TL'ye geliyor sıfıra çok yakın kutulu çiziksiz alınır mı?
bir kaç ay önce switch oled in bile 10 bin e satıldığını hatırlıyorum hocam o kadar diyeyim , insanlar birden olması gerekenden fazla değer atfetmeye başladı bu eski cihazlara , saçma sapan fiyatlar yazıyorlarAnladım bilgilenmek için yazdım iyi akşamlar herkese
bir kaç ay önce switch oled in bile 10 bin e satıldığını hatırlıyorum hocam o kadar diyeyim , insanlar birden olması gerekenden fazla değer atfetmeye başladı bu eski cihazlara , saçma sapan fiyatlar yazıyorlar![]()