10 bine PS Vita alınır mı?

MertGün

80+
Reaksiyon skoru
27
Ps Vita almak istiyorum vr var bende onla takas edicegim arkadaş bana ek 3000 TL vericek Ps Vita 10 bin TL'ye geliyor sıfıra çok yakın kutulu çiziksiz alınır mı?

hocam ben zamanında ticaretini yapmış biri olarak bu fiyatlara koleksiyoner değilsen alma bu eski cihazları sorun olunca parça bulmak imkansız eski cihaz birde ekran yanma problemi var belli modellerde

Ps Vita almak istiyorum vr var bende onla takas edicegim arkadaş bana ek 3000 TL vericek Ps Vita 10 bin TL'ye geliyor sıfıra çok yakın kutulu çiziksiz alınır mı?
Bu cihazlar önceden 3-5 e satılıyordu , sonra youtube de çekilen videolarla popüler oldular fiyatları fırladı gitti, asla o paralar etmez.

HAYIR

10 bine xbox series s alıyorsun ps vitaya çok fazla isteniyor max 2 bin edicek ürün

sakın

Anladım bilgilenmek için yazdım iyi akşamlar herkese
bir kaç ay önce switch oled in bile 10 bin e satıldığını hatırlıyorum hocam o kadar diyeyim , insanlar birden olması gerekenden fazla değer atfetmeye başladı bu eski cihazlara , saçma sapan fiyatlar yazıyorlar :D

bir kaç ay önce switch oled in bile 10 bin e satıldığını hatırlıyorum hocam o kadar diyeyim , insanlar birden olması gerekenden fazla değer atfetmeye başladı bu eski cihazlara , saçma sapan fiyatlar yazıyorlar :D

Switch'in Zelda edişın olanı bile 14 bin TL. :) Gereksiz bir PSP yükselmesi var.

Sakın alma. Emülatör cihazı olarak kullanılsa bile çok pahallı

Son düzenleme:
Dostum yerı deılde bı soru sorucam sana bende ps4 var ps5 kardeşlik yapamıyorum nasıl yaparım yardımcı olurmsuun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,642
Üyeler
183,867
Son üye
ztcz
Geri