Sebastian Szymanski
80+ Silver
taahütümün bitimine 10 gün filan kaldı TürkTelekomdan NetGsm geçmeyi düşünüyorum. cayma bedeli ödermiyim?
müşteri hizmetlerini ara detaylı bilgi al bencetaahütümün bitimine 10 gün filan kaldı TürkTelekomdan NetGsm geçmeyi düşünüyorum. cayma bedeli ödermiyim?
Konudan bağımsız bence netgsm değilde parana kıyıp türknet gibi sorunsuz bir issye geçtaahütümün bitimine 10 gün filan kaldı TürkTelekomdan NetGsm geçmeyi düşünüyorum. cayma bedeli ödermiyim?
Zaten sorunsuz ve ayda 200 TL daha fazla ödeyecek bu da yılda 2.400 TL.Konudan bağımsız bence netgsm değilde parana kıyıp türknet gibi sorunsuz bir issye geç
hocam türknet türktelekomdan phalı annemin raporunu kullanıp geçecem %25 indirim yapıyor bir de davet kodu ile 40 TL indirim oluyor 185 TL'ye geliyor.Konudan bağımsız bence netgsm değilde parana kıyıp türknet gibi sorunsuz bir issye geç
hat annemin üzerine illa annemle konuşacaklar kabul etmiyor TT konuşmayımüşteri hizmetlerini ara detaylı bilgi al bence
10 gün çok kısa bir süre sanmıyorum cayma bedeli alacaklarını ama siz yinede işi garantiye alın arayınhocam türknet türktelekomdan phalı annemin raporunu kullanıp geçecem %25 indirim yapıyor bir de davet kodu ile 40 TL indirim oluyor 185 TL'ye geliyor.
müşteri hizmetlerine bağlanamıyordum 1 haftadır bugün bağlanabildim ilk defa o yüzden biraz daha düşünecağim.
türk telekomda 100mbps internet ise ilk 5 ay 225 tl sonraki 10 ay 490 TL ya türk telekom ya da bu bakalım artık.
Mesaj otomatik birleştirildi:
altyapım 95mbps türknet işe yaramaz benim için
Mesaj otomatik birleştirildi:
hat annemin üzerine illa annemle konuşacaklar kabul etmiyor TT konuşmayı
hocam aradığımda iptaş etmeyin diye zorluyorlar sonra siz hattın yasal sahibi değilsiniz annenizle konuşmalıyız diyorlar kadın anlamıyor iptal etmeyelim filan diye zorluyorlar10 gün çok kısa bir süre sanmıyorum cayma bedeli alacaklarını ama siz yinede işi garantiye alın arayın
hocam iptal etmeyin zaten cayma bedeli varmı diye sorun yoksa iptal etmeden istediğiniz issye başvuru yapın geçiş işlemleri hızlı sürüyorhocam aradığımda iptaş etmeyin diye zorluyorlar sonra siz hattın yasal sahibi değilsiniz annenizle konuşmalıyız diyorlar kadın anlamıyor iptal etmeyelim filan diye zorluyorlar
2 gün daha beklicem öyle direkt geçecem max 1 ayın ücreti çıkar muhtemelen . bir de acaba bu netgsmde davet kodumuz ile başkaları geçerse diyelim 2 kişi davet ettim 6 ay+ 6 ay 40 TL indirim mi oluyor yoksa 6 ay 80 TL indirimmi oluyor?hocam iptal etmeyin zaten cayma bedeli varmı diye sorun yoksa iptal etmeden istediğiniz issye başvuru yapın geçiş işlemleri hızlı sürüyor
eğer internetiniz anneniz üzerine ise zaten sizinle konuşmak istememeleri çok normal bu işlemleri sadece hattın sahibi yapabilir
malesef bu konuda bilgim yok2 gün daha beklicem öyle direkt geçecem max 1 ayın ücreti çıkar muhtemelen . bir de acaba bu netgsmde davet kodumuz ile başkaları geçerse diyelim 2 kişi davet ettim 6 ay+ 6 ay 40 TL indirim mi oluyor yoksa 6 ay 80 TL indirimmi oluyor?
Herhangi bir problem olduğunda arasan bile düzeltiyoruz diyorlar ve düzeltmiyorlarZaten sorunsuz ve ayda 200 TL daha fazla ödeyecek bu da yılda 2.400 TL.
O türktelekomun sorumluluğunda.Herhangi bir problem olduğunda arasan bile düzeltiyoruz diyorlar ve düzeltmiyorlar
öğrendim hocam davet ile bedavya bile getirebiliyormuşuz internetimalesef bu konuda bilgim yok