geç kağıdı almadığına göre ilk ders değil herhalde ben de az daha yaşıyordum dedikleriniŞu ana kadar 7.5 gün oldu, hepsi de derse 10 sn - 1dk maks 5DK geç kalmam yüzünden. Yarım gün yiye yiye oldu. Soru başlıkta mı? Üstüne 5 gün de mazeretli yoktum. (Belge var yani)
Soru başlıktaki gibi.
Hocam geç kağıdı alırsan iyi olur 5 kere geç kalma yarım gün sayılıyor çünkü.Şu ana kadar 7.5 gün oldu, hepsi de derse 10 sn - 1dk maks 5DK geç kalmam yüzünden. Yarım gün yiye yiye oldu. Soru başlıkta mı? Üstüne 5 gün de mazeretli yoktum. (Belge var yani)
Soru başlıktaki gibi.
Sistematik derken?Anında kalmıyorsun sene sonunda sistem otomatik olarak bırakıyor.
Oh, teşekkür ederim.10 özürsüz, 20 özürlü hakkın var kanka. Atıyorum mesela 15 tane özürsüz devamsızlık oldu. Müdür yardımcısının yanına gidersin. Sana orda özürsüzleri özürlüye çevirmek için bi belge veriyo ailen falan imzalar onu yani totalde 30 günün var. Yani anında sınıfta kalmazsın
Velin gelsin sildirirler 11. Sınıfım arkadaş dahil 35 gün rahat sildirdikŞu ana kadar 7.5 gün oldu, hepsi de derse 10 sn - 1dk maks 5DK geç kalmam yüzünden. Yarım gün yiye yiye oldu. Soru başlıkta mı? Üstüne 5 gün de mazeretli yoktum. (Belge var yani)
Soru başlıktaki gibi.