10 K Bütçeli Laptop Önerisi

Reaksiyon skoru
211
Arkadaşlar Herkese Merhabalar, başlıkta da belirttiğim üzere maksimum 10k bütçem var . Bu fiyata Donanım olarak en iyi bilgisayarı almayı istiyorum. Önerileriniz varsa destek olursanız çok sevinirim. Lütfen tavsiye ettiğiniz ürünleri link olarak atar mısınız şimdiden destek olan herkese çok teşekkür ederim.:)

Başka alternatif olarak;
Rami sonrada 8gb daha takıp 16gb yapabilirsin.

Teşekkür Ederim.
Post automatically merged:

Başka alternatif olarak;
Rami sonrada 8gb daha takıp 16gb yapabilirsin.
Teşekkür Ederim.

ASUSU daha önceden yakından inceleme fırsatı da bulmuştum her şeyiyle güzel bir laptop. Alınca da ilave olarak 8gb daha ram ekleyerek işimi rahatça görebileceğimi düşünüyorum.
Hayırlı olsun o zaman hocam. İki model de güzel. Ama bence msi alın. Hem işlemci daha iyi ram ssd felan.

Hayırlı olsun o zaman hocam. İki model de güzel. Ama bence msi alın. Hem işlemci daha iyi ram
Teşekkür ederim :) Uzun zamandır amd kullanıyordum aslında masaüstü tarafında hala kullanmaktayım memnunumda. ama açıkçası biraz da intel deneyimlemek istiyorum. Hem tasarım olarak felanda gayet içime sindi. çok teşekkür ederim değerli bilgileriniz ve tavsiyeleriniz için

Teşekkür ederim :) Uzun zamandır amd kullanıyordum aslında masaüstü tarafında hala kullanmaktayım memnunumda. ama açıkçası biraz da intel deneyimlemek istiyorum. Hem tasarım olarak felanda gayet içime sindi. çok teşekkür ederim değerli bilgileriniz ve tavsiyeleriniz için
İkisi de gayet güzel modeller zaten. Ne demek hocam, bir şey değil. 🙂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,169
Üyeler
190,871
Son üye
outofnick
Geri