10 metrelik ethernet kablosu önerisi

Alyx

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,112
10 metrelik ethernet kablosu lazım 100mbps internet kullanıyorum. Bildiğiniz önerdiğiniz kaliteli markaların kablolarını atar mısınız. Uygun fiyatlı olursa çok iyi olur

Cat 6 yeterli olur herhalde. Fiyatı da gayet iyi teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de bu kadar uzun kabloda internet hızında veya gecikme süresinde düşme yaşar mıyım
Cat6 yeterli olur tabi, genelde söylenen kablo ne kadar kısa olursa o kadar iyi derler ama mecbursanız 10 metre kullanmaya çok büyük fark olacağını sanmıyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Alyx
Cat6 yeterli olur tabi, genelde söylenen kablo ne kadar kısa olursa o kadar iyi derler ama mecbursanız 10 metre kullanmaya çok büyük fark olacağını sanmıyorum.
Yan odadan bu odaya kadar kasanın modeme olan uzaklığı 8 metre civarı olduğu için 10 metre almak zorundayım. %3-5 düşüş olacaksa hiç sorun değil

Yan odadan bu odaya kadar kasanın modeme olan uzaklığı 8 metre civarı olduğu için 10 metre almak zorundayım. %3-5 düşüş olacaksa hiç sorun değil
Tahmini olarak %1 etki eder belki etmez. O yüzden alıp kullanabilirsiniz sorun olmaz.

• Beğen
Cca yani standart dışı alüminyum üzeri bakır kaplama dahi olsa 10metre 100mbps için senin ihtiyacını karşılayacaktır.

• Beğen
Ugreen'in cat6 kablosunu öneririm. Bende 12m olanı var. Hiç problem yaşamadım 75mbps internette.

• Beğen
10 metrelik ethernet kablosu lazım 100mbps internet kullanıyorum. Bildiğiniz önerdiğiniz kaliteli markaların kablolarını atar mısınız. Uygun fiyatlı olursa çok iyi olur
Bendede DARK marka var. Daha ucuz fiyatı. Bir problem yaşamadım. Onuda alabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,114
Üyeler
183,382
Son üye
Azamat Neovedimov
Geri