10 Saniyede bir makattan gaz çıkışı

XLostR

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
295
10 snde bir gaz çıkışı ile uyandım.20 dk boyunca gaz çıkardım sonra dışkı da çıktı onla birlikte.Şimdi ise ishal öldüm sancım hala devam ediyor bilen biri varsa acil yardım etsin nolur.

10 snde bir gaz çıkışı ile uyandım.20 dk boyunca gaz çıkardım sonra dışkı da çıktı onla birlikte.Şimdi ise ishal öldüm sancım hala devam ediyor bilen biri varsa acil yardım etsin nolur.
Yediğin şey vb. mi seni etkiledi?
Halen devam ediyorsa gerçekten hastaneye gitmeni öneririm.

Motoru bozmussun serum ve ishal ilaci alirsan gecer. Antibiyotik onermem ama onu da alabilirsin.

Kaçak olabilir hocam. Bi kontrol et.

Çok kötüyse 1 Kasık Sirke iç ishsli keser ama ishal kimi zaman yararlı çünkü mikrop attırıyor.

Benim aklıma hirsprung hastalığı geldi ama bu pediatri hastalıklarından. Sizin yaşınız kaç ? Daha önce benzer şikayetleriniz var mıydı ilk defa mı oldu ? Dışkı alışkanlığınızı tarifleyebilir misiniz ?

Git bir Serum Ye Doktora söylersin Ona göre serum verir birşeyin Kalmaz.
Yorumlara Çok güldüm Allah affetsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,046
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri