Öyle kolay değilçalışcan yani bunu en iyi böyle düzeltirsin 40 40 falan alsan hoca en azından geçirebilirdi.
Hayır
Ulan meslek lisesi deyim 50 den düşük notum yok biyoloji böyleçalışcan yani bunu en iyi böyle düzeltirsin 40 40 falan alsan hoca en azından geçirebilirdi.
hocam niye ani çıkış yapıyorsunuz ki ezberiniz iyiyse hemen halledersiniz zaten düşük aldığınıza göre ezberiniz o kadar da iyi değil ezberlemek için farklı yöntemler deneyin yazarak, kendi kendine konuşarak falan.Öyle kolay değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır
Ulan meslek lisesi deyim 50 den düşük notum yok biyoloji böyle
Sınıfta kalma söz konusu değil. Daha 2. dönem var. Çalış. Başka şansın yok.Nasıl düzeltilir bu durum 1. Sınav 19 2. Sınav 5 ilk sözlü 10 2. 85
Sorumluluk sınavıyla uğraşmal istemiyorum
Meslek lisesindeysen bosver okumaÖyle kolay değil
Hayır
Ulan meslek lisesi deyim 50 den düşük notum yok biyoloji böyle
sorumluluk sadece edebiyattan değilmiNasıl düzeltilir bu durum 1. Sınav 19 2. Sınav 5 ilk sözlü 10 2. 85
Sorumluluk sınavıyla uğraşmal istemiyorum
Olabilir önceki yıl öyleydisorumluluk sadece edebiyattan değilmi
Eski mezunlar geliyor okula sohbet ediyoruz hayatlarında menmunlarMeslek lisesindeysen bosver okuma
Hicbir meslek lisesi mezuniyet töreni yapmaz cünku mezun veremiyolar
Başka çare yok gibiSınıfta kalma söz konusu değil. Daha 2. dönem var. Çalış. Başka şansın yok.
Kafam basmıyorhocam niye ani çıkış yapıyorsunuz ki ezberiniz iyiyse hemen halledersiniz zaten düşük aldığınıza göre ezberiniz o kadar da iyi değil ezberlemek için farklı yöntemler deneyin yazarak, kendi kendine konuşarak falan.
Bizdeki de sözlü vericem diye sınav yapıyor ondan sözlüler düşük sizinki yine iyiymişBiyoloji hocalarının hepsi çok tuhaf. Slayt olmasa bir şey diyemeyecek kadından not dileniyorum (96+ obp ile alan anadolu lisesindeyim).
bizimki tahtada internetten indirdiği slaytları açarak deftere yazdırıyor sonra kontrol ediyor ona göre sözlü giriyor tüm defterler tam ama yine sözlüye iyi girmez diye düşünüyorum. 9.sınıfta en düşük notum biyodan 44 matematik bile 80 kafayı yiyecem artık.Bizdeki de sözlü vericem diye sınav yapıyor ondan sözlüler düşük sizinki yine iyiymiş