kimya adasına baktım hocam ve şaşırdım çünkü tonguç ve hocalara geldik 2 saat fln sınav konularının hepsini anlatıp bırakmış ama kimya adası sınav konularını en az 5 saat anlatmış o yüzden bi korktum ama videoya girince gördümki adam 30 dakikalık videonun 20 dakikasında zaten soru çözüyor neyse daha iyi , sadece sınava son gün çalışınca bir tık konular nasıl yetişcek korkusu oluştu ama sıkıntı değil zaten adam konuyu anlatıp direk soru çözümüne geçiyormuşBenim hocam ve kimya adası.
Bende 11. Sınıfım son ders yani 1 saat sonra sınavımız var. Benim hocam izliyorum. Eğer yazılıya çalışacaksan dediğin gibi kimya adası biraz uzun.kimya adasına baktım hocam ve şaşırdım çünkü tonguç ve hocalara geldik 2 saat fln sınav konularının hepsini anlatıp bırakmış ama kimya adası sınav konularını en az 5 saat anlatmış o yüzden bi korktum ama videoya girince gördümki adam 30 dakikalık videonun 20 dakikasında zaten soru çözüyor neyse daha iyi , sadece sınava son gün çalışınca bir tık konular nasıl yetişcek korkusu oluştu ama sıkıntı değil zaten adam konuyu anlatıp direk soru çözümüne geçiyormuş
nasıl anlatıyor hocamBende 11. Sınıfım son ders yani 1 saat sonra sınavımız var. Benim hocam izliyorum. Eğer yazılıya çalışacaksan dediğin gibi kimya adası biraz uzun.Alıntıyı görüntüle
Çok güzel. Zaten güzel anlatmasa önermezdim.nasıl anlatıyor hocam
Kolay çözüm :d yine de Hocalara Geldik her işe yarıyordu birkaç yıl önce.Çalışmama gerek kalmadı hocam 2 arkadaşım da korona cıktı o yüzden karantinaya alındık
Eğitim denilince ilk o kanal akla geliyor.Üniversite sınavına çalışırken bile