Neler Yeni

10.sınıf kimya da hangi youtube kanalından yardım almalıyım

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
Arkadaşlar 10.sınıf kimya da izleyebileceğim,güzel anlatan bildiğiniz youtube kanalı var mı? Ben şuan hocalara geldikten bakmayı düşünüyorum ama daha iyisi varsa söyler misiniz

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Benim hocam ve kimya adası.

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim hocam ve kimya adası.
kimya adasına baktım hocam ve şaşırdım çünkü tonguç ve hocalara geldik 2 saat fln sınav konularının hepsini anlatıp bırakmış ama kimya adası sınav konularını en az 5 saat anlatmış o yüzden bi korktum ama videoya girince gördümki adam 30 dakikalık videonun 20 dakikasında zaten soru çözüyor o.O2 neyse daha iyi , sadece sınava son gün çalışınca bir tık konular nasıl yetişcek korkusu oluştu ama sıkıntı değil zaten adam konuyu anlatıp direk soru çözümüne geçiyormuş

Dejour

80+ Bronze
Bugün
Fizik
Kimya
Biyoloji
Sınavımız var bende 10'a gidiyorum
tavsiye olarak 'yazılıya hazır mısın ?' kanalı bak derim güzel yazılı soruları var .
hadi kolay gelsin.
[bizim dersler 13:30'da başlıyor]

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
kimya adasına baktım hocam ve şaşırdım çünkü tonguç ve hocalara geldik 2 saat fln sınav konularının hepsini anlatıp bırakmış ama kimya adası sınav konularını en az 5 saat anlatmış o yüzden bi korktum ama videoya girince gördümki adam 30 dakikalık videonun 20 dakikasında zaten soru çözüyor o.O2 neyse daha iyi , sadece sınava son gün çalışınca bir tık konular nasıl yetişcek korkusu oluştu ama sıkıntı değil zaten adam konuyu anlatıp direk soru çözümüne geçiyormuş
Bende 11. Sınıfım son ders yani 1 saat sonra sınavımız var. Benim hocam izliyorum. Eğer yazılıya çalışacaksan dediğin gibi kimya adası biraz uzun.
Screenshot_20211109-135941_YouTube.jpg

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Üniversite sınavına çalışırken bile benim hocam izliyordum.

Top Bottom