Neler Yeni

10.sınıf kimya kaynak önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Kerim Efe Aygüner
Merhabalar, 10.sınıfım Hocamız kimya projesi için soru bankası bitirmemizi istedi. Kimyam zayıf konu olarak eksiğim var bana konuları özetleyen bir soru bankası önerebilir misiniz başlangıç ve orta seviye arası bir kaynak sayfa sayısı çok olmazsa sevinirim yük oluyor da 😁

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Heisenberg
Merhabalar, 10.sınıfım Hocamız kimya projesi için soru bankası bitirmemizi istedi. Kimyam zayıf konu olarak eksiğim var bana konuları özetleyen bir soru bankası önerebilir misiniz başlangıç ve orta seviye arası bir kaynak sayfa sayısı çok olmazsa sevinirim yük oluyor da 😁
Orbitalin ara sınıfı varsa kullanabilirsin iyi kaynaktır. Bir de Aydın yayınlarının Kimyası iyi oluyor, zorlar ama geliştirir. Zaten TYT olduğu için seni zorlayacak tek konu MOL olur. Diğerler konular çerez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Kerim Efe Aygüner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Orbitalin ara sınıfı varsa kullanabilirsin iyi kaynaktır. Bir de Aydın yayınlarının Kimyası iyi oluyor, zorlar ama geliştirir. Zaten TYT olduğu için seni zorlayacak tek konu MOL olur. Diğerler konular çerez.
mol dışındakiler kolay mı? peki fizik mi proje seçiyim kimya mı ikisinde de zayıfım

Cimbomlu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Kayra Onat
konu özetli istiyorsan miray yayınları var kaliteli kitapdır

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Heisenberg
mol dışındakiler kolay mı? peki fizik mi proje seçiyim kimya mı ikisinde de zayıfım
Hangisi daha düşük gelirse onu seçmelisin bence. Mol dışındakiler çok daha sözel konular. Halledersin. 🙏🏻 Altta Miray yayınları önerilmiş, Aydın yayınlarının zaten Miray da ama biraz daha basit hali. Onu da alabilirsin. Yapamadığın soru vs olursa da bana özelden atabilirsin, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Cimbomlu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Kayra Onat
Hangisi daha düşük gelirse onu seçmelisin bence. Mol dışındakiler çok daha sözel konular. Halledersin. 🙏🏻 Altta Miray yayınları önerilmiş, Aydın yayınlarının zaten Miray da ama biraz daha basit hali. Onu da alabilirsin.
evet aydın fasikülleri de konuyu pekiştirmek için kullanılabilir aynı şekilde çap yayınları da

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Kerim Efe Aygüner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hangisi daha düşük gelirse onu seçmelisin bence. Mol dışındakiler çok daha sözel konular. Halledersin. 🙏🏻 Altta Miray yayınları önerilmiş, Aydın yayınlarının zaten Miray da ama biraz daha basit hali. Onu da alabilirsin. Yapamadığın soru vs olursa da bana özelden atabilirsin, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
teşekkürler hocam iyi akşamlar

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Tekin Ayber
Bunlara bi göz atmalısın bence, konu özetli soru bankalarıdır:

ScreenHunter 117.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR