10. Sınıf konuları zor mu?

Reaksiyon skoru
98
Arkadaşlar 9. Sınıfta uzaktan eğitimden dolayı hiç bişey anlamadım okulların açılmasına 1 ay kala sizce 10. Sınıfa mı çalışıyım yoksa 9. Sınıfı tekrar mı ediyim?

mat,biyo,fizik'in ilk konularını tekrar et. mat'ta kümeler haricinde sıkıntılı bir yer varsa diğer yaz tatilinde halledersin. 10. sınıfa başla ama 9 kitaplarını da atma, sakla.

Lise en zor sınıfı 11'dir. 10. Sınıf biraz daha hafif ama gine de daha ağır konular.

Arkadaşlar 9. Sınıfta uzaktan eğitimden dolayı hiç bişey anlamadım okulların açılmasına 1 ay kala sizce 10. Sınıfa mı çalışıyım yoksa 9. Sınıfı tekrar mı ediyim?
9.sınıfı 90 puanla
10.sınıfı 92.5 puanla geçtim.
10 nun ortasına kadar kolay sonra ağırlaşıyor dersler, en zor sınıf 11 diyor hocalarımız 11.sınıfın fizik konusu sayısı 9,10,12 den zor ve fazla diyorlar.

10.sınıf 11in temelini oluşturuyor özellikle matematikte.
10.sınıf zor ama eğer çok çalışırsanız kolay gelicektir. Ve 11.Sınıf da zor ama dediğim gibi 10.sınıfta iyi çalıştıysanız 11 de sıkıntı çekmezsiniz

Peki 9. Sınıftaki konular ilerde karşıma çıkacak mı?

Bende senle aynı durumdayım.
Birde Fen Lisesi çok zor bilsem anadoluya giderim :)

bence okul tamamen çalışma ve azime bağlı olarak zor veya kolay benim sana önerebileceğim tek şey dersi derste dinle kaçırma çalışmasan bile düzgün dinlemeyle çok yol katedersin.

Lisenin her yılı zor. 10 ise 9'dan daha zor. Kendini iyi hazırla. :)

11'e giden kişiler 11'de bazı dersler dışında lise yılının en iyi yılı olduğunu söylüyor.
10.sınıf eğer çalışırsan rahat geçebileceğini bir sınıf.

Vallaha her sene daha da kolaylaştı bana göre 5 puan 5 puan ortalamam yükseldi her sene

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,818
Üyeler
188,327
Son üye
khan123
Geri