Eğitim sistemi zaten ezber üzerine kuruluŞu saatten itibaren birkaç ders dışında “öğrenemeye” dayalı değil, ezberlemeye dayalı bir çalışma mantıklı olur diye düşünüyorum.
Sadece sayısal derslere çalışmanı öneririm. Sözel dersler sınav akşamı hallolurAgalar 10. sınıfım bir halt bilmiyorym 0 dan başlasam 15 günde konular hallolurmu?
Öyle fakat bu biraz öğrenciye bakabiliyor, ezberlenmesi gereken şeyleri bile öğrenerek kafana kazıyabilirsin.Eğitim sistemi zaten ezber üzerine kurulu
Eğer kendini zorlarsan belki olabilir ama uzun dönemde muhtemelen verdiğin emek boşa gidecektir. Yani her şeyi unutacaksındır.Agalar 10. sınıfım bir halt bilmiyorym 0 dan başlasam 15 günde konular hallolurmu?
Haklısın ama şusınavları geçip aile azabından kurtulsam yeterEğer kendini zorlarsan belki olabilir ama uzun dönemde muhtemelen verdiğin emek boşa gidecektir. Yani her şeyi unutacaksındır.
Ben fen lisesinde okuduğuma rağmen yoruluyorum ve konu yetiştirmekte zorlanıyorum. Sana kolay gelsin.Haklısın ama şusınavları geçip aile azabından kurtulsam yeter