Zechion
80+ Silver
Veya seneyi çok iyi tamamlaman gerek. Böyle yerler hep en yüksek kişileri ister ki gelecekte kendilerine de yararları olsun.Tanıdık birisi.
Veya seneyi çok iyi tamamlaman gerek. Böyle yerler hep en yüksek kişileri ister ki gelecekte kendilerine de yararları olsun.Tanıdık birisi.
konulara baktığımız zaman en kolay sene demek çok kolay hocam 9. sınıf adapte olma senesi cart curt derken herkes dersleri salıyor ve zorluk başlıyor 10. sınıfta biraz daha ortama alışılıyor ekstra ağır konular içermiyor ve genel olarak diğer senelerden daha basit geçiyor. tabii ki kişiden kişiye değişir ama çok genel bi düşüncedir buHocam aksine ben 9. sınıfta 10. sınıfa göre gerek ortalama puanı gerek okul sıralaması olarak daha iyi bir sonuç yakaladım tabi kişiden kişiye değişir bu ama bence direk en kolay sene denilmesi doğru değil
Mesleki yeterliliğinin iyi olması, notlarını iyi olması, disiplin cezanın olmaması daha ön planda. Özellikle mesleki yeterlilik ve meslek derslerinin önemliliği. Dil, lise stajyeri için çok fazla ön planda tutulmaz.iyi ingilizcem olması yetmez mi
Tamam teşekkürlerMesleki yeterliliğinin iyi olması, notlarını iyi olması, disiplin cezanın olmaması daha ön planda. Özellikle mesleki yeterlilik ve meslek derslerinin önemliliği. Dil, lise stajyeri için çok fazla ön planda tutulmaz.
Rica ederim. Staj zamanında başvurabildiğin çoğu şirkete başvurmanı öneririm. Tek şirkete bağlı kalma. Yüksek şirketleri de dene. Belki tutar.Tamam teşekkürler
Yksye girmeyecek sen neden okuyorsun?Dikkate almam gereken konular varmı sınıfta 24 kişiyiz bu yıl 11-12 lerle aynı katta olacagız büyük makara dönecek yüksek ihtimalle akışına mı bırakmalıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada yks ye girmiyecem dersle ilgili şeyler söylemenize gerek yok
elektirik elektronikYksye girmeyecek sen neden okuyorsun?
10. Sınıf lisenin en rahat dönemidir kafana göre takıl. Sınıf mevcudu 20 ye kadar düşer. Makara muhabbeti de dönmez. Saygılar sevgiler
meslek lisesi olduğu için mezun olduğun gibi çalışabiliyosunYksye girmeyecek sen neden okuyorsun?
10. Sınıf lisenin en rahat dönemidir kafana göre takıl. Sınıf mevcudu 20 ye kadar düşer. Makara muhabbeti de dönmez. Saygılar sevgiler
Anladım. Kafana göre takıl dediğim gibi. Meslek dersine ağırlık ver ve herhalde mat fizik lazım sana onlara da önem ver.elektirik elektronik
meslek lisesi olduğu için mezun olduğun gibi çalışabiliyosun
lisenin premium senesi tabi sınıfındaki insanlar kalite ise bendekiler kaliteydiDikkate almam gereken konular varmı sınıfta 24 kişiyiz bu yıl 11-12 lerle aynı katta olacagız büyük makara dönecek yüksek ihtimalle akışına mı bırakmalıyım
Bu arada yks ye girmiyecem dersle ilgili şeyler söylemenize gerek yok
çoğu makaracı adamlar bide 11-12 lerde böyle olunca tadından yenmezlisenin premium senesi tabi sınıfındaki insanlar kalite ise bendekiler kaliteydi
çokta değilAnladım. Kafana göre takıl dediğim gibi. Meslek dersine ağırlık ver ve herhalde mat fizik lazım sana onlara da önem ver.