Neler Yeni

10.sınıfa geçmek nasıldır

Zechion

80+ Silver
bence de. hatta tyt temeli zamanında oturtulursa ayt hiç zor olmaz diye düşünüyorum çünkü millet 12. sınıfa geçtiğinde (ben de zamanında farksız değildim) tyt bir sürü eksiği oluyor ve ayt mi tyt mi çalışacağım derken sınav geliyor.
Ben de 12. sınıfa geçtim şuan. Yaz boyu stajım vardı diye hiçbir şey çalışamadım. Fakat bir şekilde hallediyorum gibi. Dershane hocasının verdiği sağlam ödevlendirme bana günde en az 150-200 soru çözdürüyor. Çok değil fakat baya kötü de değil. Daha sene başı değerleri bu. İlerledikçe daha da artacak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

sonuna kadar katılıyorum coğrafya bile daha sayısal bi ders bence.
Zaten bir süreye kadar coğrafyayı sayısal sanıyordum. 10. sınıfta fark etmiştim sayısal olmadığını :D

• Hahaha
Reaksiyonlar: 1905

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,095
İsim
Mehmet
Hocam bişey yapın diye değil sınavlarda kolaymış ya dışarıdan korumak için biri sorduğunda lisede teşekkür alırdım ben ya iyiydi dersin yırtarsın he pek takmıyosan okulda terbiyeni takınarak gır gır şamata yap yeter
sonuna kadar katılıyorum coğrafya bile daha sayısal bi ders bence.
Bende 11’e geçiyorum 10.sınıf çok hızlı geçti derslerine sadece ara sıra bak bence sınav zamanı çok rahat edersin zaten çok hafif konular sınav stresi olmaz üzerinde bir de hocalarla aranı iyi tut ileride işine yarayabilir.
9. sınıf tamamiyle sözel zaten ezberden başka bir şey değildi
Fonksiyonların kendisi kolay zaten. Fakat bence fonksiyonlara AYT'nin temeli denebilir. Lise matematiği ise kolay zaten. Büyütecek bir şey yok. Sana bir kaç formül veriyor yapıp geçiyorsun, soru çözüyorsun kafaya sokuyorsun.

Biyoloji. Hayatımda sayısal dersler arasında en sevmediğim ders. Sadece kalıtım ve 11. sınıf biyolojisinde anatomik konular ilgimi çekmişti o kadar. Benim gözümde sözel derstir. Sayısalda yeri olmayı hak etmez.
derslerle ilgili sorunum yok üniye girmeyecem diye yazmıştım zaten yinede teşekkürler

Zechion

80+ Silver
derslerle ilgili sorunum yok üniye girmeyecem diye yazmıştım zaten yinede teşekkürler
Hocam ben meslek lisesi öğrencisi olarak size şunu diyeyim. Meslek notlarını yüksek tut. Stajında kendini önde göster, saygılı ol. Kendini beğendirirsen okul sonrasında staj yerinde mesleğine devam etmek istersen, devam etmek için hem İK hem de kendinden sorumlu şefinle konuşursun. Zaten teknik değilseniz stajını 9 ay sürer.

1905

80+ Silver
Ben de 12. sınıfa geçtim şuan. Yaz boyu stajım vardı diye hiçbir şey çalışamadım. Fakat bir şekilde hallediyorum gibi. Dershane hocasının verdiği sağlam ödevlendirme bana günde en az 150-200 soru çözdürüyor. Çok değil fakat baya kötü de değil. Daha sene başı değerleri bu. İlerledikçe daha da artacak.

Zaten bir süreye kadar coğrafyayı sayısal sanıyordum. 10. sınıfta fark etmiştim sayısal olmadığını :D
hocam inanın sadece mezun senemde sizin kadar çalışsaydım 100k altında derece yapmazdım. hala çok pişmanım keşke tabiri caizse it gibi çalışsaymışım.

Zechion

80+ Silver
hocam inanın sadece mezun senemde sizin kadar çalışsaydım 100k altında derece yapmazdım. hala çok pişmanım keşke tabiri caizse it gibi çalışsaymışım.
Hocam açıkçası ben de şu kafadayım. 1 senemi vereyim, ileride rahatça yaşarım. Zaten diyelim ki biyolojiden 2 kitap bitirdim. Bir kitapta 1500 soru olsa 3000 farklı soru görmüş olacağım. Çok rahat 13 doğru çekilir o biyolojiden AYT'de. Aynısı TYT için de geçerli. Zaten her gün 300 soru çözsem o kitaplardan 10 günde 3000 soru oluyor. Çok değil. 10 günde. Günde 300 soru. Her soruya yarım dakikadan 150 dakika, 2.5 saat. LoL'de maç atacağıma bunu yaparım.

• Beğen

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,765
İsim
Selim
Dikkate almam gereken konular varmı sınıfta 24 kişiyiz bu yıl 11-12 lerle aynı katta olacagız büyük makara dönecek yüksek ihtimalle akışına mı bırakmalıyım

Bu arada yks ye girmiyecem dersle ilgili şeyler söylemenize gerek yok
Spor yaparsan mükemmel bir lise hayatı seni bekler 👍

Zechion

80+ Silver
Hocam nasıl derslerin en kolay olduğu sene dalgamı geçiyorsunuz
O sırada "12. sınıf LTİ, Organik kimya; 11. sınıf Trigonometri, parabol, sistemler. Herkesin zor dediği fakat bana kolay gelen 11. sınıf fizik". Kolaylıkta 9. sınıf ile yarışır.

• Beğen
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
ÖZGÜR KAPTAN
O sırada "12. sınıf LTİ, Organik kimya; 11. sınıf Trigonometri, parabol, sistemler. Herkesin zor dediği fakat bana kolay gelen 11. sınıf fizik". Kolaylıkta 9. sınıf ile yarışır.
Hocam aksine ben 9. sınıfta 10. sınıfa göre gerek ortalama puanı gerek okul sıralaması olarak daha iyi bir sonuç yakaladım tabi kişiden kişiye değişir bu ama bence direk en kolay sene denilmesi doğru değil

Zechion

80+ Silver
Hocam aksine ben 9. sınıfta 10. sınıfa göre gerek ortalama puanı gerek okul sıralaması olarak daha iyi bir sonuç yakaladım tabi kişiden kişiye değişir bu ama bence direk en kolay sene denilmesi doğru değil
Tabii direkt en kolay denemez. Fakat 10. sınıf zor bir sene de değil. Dediğim gibi 10. sınıfın kolaylığı 9 ile yarışır. Asıl lise 11'den itibaren başlar.

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,095
İsim
Mehmet
üniversite planın yoksa açığa geç 3 yıl ne gidiceksin
Meslek lisesi olduğu için açığa geçemem

Meslek liselerine 10.sınıftan sonra sayısal ders yok diye biliyordum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,381
Üyeler
163,488
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom