Neler Yeni

10.sınıfa geçmek nasıldır

Zechion

80+ Silver
Meslek lisesi olduğu için açığa geçemem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Meslek liselerine 10.sınıftan sonra sayısal ders yok diye biliyordum
Ben tekniğim. Bana var.

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,095
İsim
Mehmet
Hocam ben meslek lisesi öğrencisi olarak size şunu diyeyim. Meslek notlarını yüksek tut. Stajında kendini önde göster, saygılı ol. Kendini beğendirirsen okul sonrasında staj yerinde mesleğine devam etmek istersen, devam etmek için hem İK hem de kendinden sorumlu şefinle konuşursun. Zaten teknik değilseniz stajını 9 ay sürer.
Çok haklısın zaten bu mesleği ilerde yapıcam kendimi şimdiden geliştirmem lazım

Ben tekniğim. Bana var.
Sizin bölüm ne

Ben tekniğim. Bana var.
Ben şimdiden hocalara üniversite okumuyacağım diye söylensem kötü mü olur

Zechion

80+ Silver
Ben şimdiden hocalara üniversite okumuyacağım diye söylensem kötü mü olur
Yani hocam size kalmış. Ben bir deneyin derim. Teknikerler bu hayatta en çok ezilenler oluyor genelde. Bilgileri her zaman mühendislere göre daha fazla fakat mühendislere göre daha fazla da eziliyorlar. O yüzden tekniker olmaktansa üniversite okuyup mühendisliği deneyin. Stajda gördüm. Tekniker daha bilgiliydi fakat bir mühendis gibi üstte tutulmuyordu. Adam bana ne yaparsanız yapın kötü bir yerden bile olsa mühendislik diploması alın, demişti.

benim bir arkadaşta o bölümde okuyodu özel okulda
Hangi okul ?

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,049
İsim
Lokman Açil
Hocam meslek lisesinde okuyorsanız 12'inci sınıfta kafanızı derslerinize vermelisiniz ayriyeten staj'da göreceksiniz zamanınızı iyi kullanın 11'inci sınıfta'da boş zamanınız varsa onuda yks sınavı için değerlendirin İstanbul gibi büyük şehirlerdek iyi bir meslek edinmek istiyorsanız iyi bir puan tutturmanız lazım %50 burs veyahut %75 bursluda okuyabilirsiniz

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,095
İsim
Mehmet
Yani hocam size kalmış. Ben bir deneyin derim. Teknikerler bu hayatta en çok ezilenler oluyor genelde. Bilgileri her zaman mühendislere göre daha fazla fakat mühendislere göre daha fazla da eziliyorlar. O yüzden tekniker olmaktansa üniversite okuyup mühendisliği deneyin. Stajda gördüm. Tekniker daha bilgiliydi fakat bir mühendis gibi üstte tutulmuyordu. Adam bana ne yaparsanız yapın kötü bir yerden bile olsa mühendislik diploması alın, demişti.

Hangi okul ?
evet teknisyen-teknikerin çok sorumluluğu var ama iş imkanı mühendise göre iyi parasıda fazla bide ingilizce biliyorum

Hocam meslek lisesinde okuyorsanız 12'inci sınıfta kafanızı derslerinize vermelisiniz ayriyeten staj'da göreceksiniz zamanınızı iyi kullanın 11'inci sınıfta'da boş zamanınız varsa onuda yks sınavı için değerlendirin İstanbul gibi büyük şehirlerdek iyi bir meslek edinmek istiyorsanız iyi bir puan tutturmanız lazım %50 burs veyahut %75 bursluda okuyabilirsiniz
üniverteyi okumam onun yerine teknisyen olarak 4 yıl çalışıp adam gibi yükselip iyi paralar kazanırım

Zechion

80+ Silver
evet teknisyen-teknikerin çok sorumluluğu var ama iş imkanı mühendise göre iyi parasıda fazla bide ingilizce biliyorum
Parası mühendis kadar değil. Kesinlikle bi' üniversite denemeni öneririm. Olmazsa teknikerlikten devam edersin. Teknikerlik her zaman ikinci planın olsun. İş imkanı mühendise göre fazla hakkında bilgim yok fakat lise+üniversitede o işin eğitimini almış birisi daha üstte olacaktır. Üniversitede projeler de yapıp cv'ne eklersen daha da üstte olursun.

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,095
İsim
Mehmet
zaten benim gibi birinin gidebileceği üniverste ne kadar iyi olabilir üniverte okuyacağıma teknisyen olarak yükselirim yani mühendis olsam işsiz kalcam

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,095
İsim
Mehmet
Parası mühendis kadar değil. Kesinlikle bi' üniversite denemeni öneririm. Olmazsa teknikerlikten devam edersin. Teknikerlik her zaman ikinci planın olsun. İş imkanı mühendise göre fazla hakkında bilgim yok fakat lise+üniversitede o işin eğitimini almış birisi daha üstte olacaktır. Üniversitede projeler de yapıp cv'ne eklersen daha da üstte olursun.
hocam senin dediğin iyi üniversteler bana öyle yerler gelmesi imkansız

Yani size kalmış hocam.
ben zaten okursam kötü üniverste okurum boşa okurum ama 4 yıl boyunca çalışıp iyi yerlere gelmek daha mantılı. hem yurt dışınada gidebilirim

Yani size kalmış hocam.
bide merakımdan soruyorum mercedes gibi yüksek şirketlerde staj yapmam için bana ne lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,389
Üyeler
163,488
Son üye
tyiklhmni987
Top Bottom