Neler Yeni

10.sınıfa geçmek nasıldır

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Ahmet Taha Usta
Hocam teşekkürü ne yapayım ben onun dışında aynen ful makara bu 11-12 lerdeki abilerle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Var hocam elektrik elektronik benimki
Hocam bişey yapın diye değil sınavlarda kolaymış ya dışarıdan korumak için biri sorduğunda lisede teşekkür alırdım ben ya iyiydi dersin yırtarsın he pek takmıyosan okulda terbiyeni takınarak gır gır şamata yap yeter

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,095
İsim
Mehmet
Bunun sebebi hocalar daha 9.sınıfta çürükleri ayırıyor

Hocam bişey yapın diye değil sınavlarda kolaymış ya dışarıdan korumak için biri sorduğunda lisede teşekkür alırdım ben ya iyiydi dersin yırtarsın he pek takmıyosan okulda terbiyeni takınarak gır gır şamata yap yeter
Yani çevrem üniversite hakkında düşüncelerimi bildiği için sorun yok

1905

80+ Silver

1905

80+ Silver
Fonksiyonlar geliyor. 11, 12. sınıf konularının çoğu şeyi fonksiyon.
yani lise matematiği çözmeyeli yıllar oldu ama hatırladığım kadarıyla zor bi konu değildi. yine de tek konu için önemli bi sene demek çok mantıklı olmaz hocam genele baktığımızda en rahat sene

Zechion

80+ Silver
yani lise matematiği çözmeyeli yıllar oldu ama hatırladığım kadarıyla zor bi konu değildi. yine de tek konu için önemli bi sene demek çok mantıklı olmaz hocam genele baktığımızda en rahat sene
Fonksiyonların kendisi kolay zaten. Fakat bence fonksiyonlara AYT'nin temeli denebilir. Lise matematiği ise kolay zaten. Büyütecek bir şey yok. Sana bir kaç formül veriyor yapıp geçiyorsun, soru çözüyorsun kafaya sokuyorsun.

9 kesinlikle çok zordu hele ki biyoloji :D
Biyoloji. Hayatımda sayısal dersler arasında en sevmediğim ders. Sadece kalıtım ve 11. sınıf biyolojisinde anatomik konular ilgimi çekmişti o kadar. Benim gözümde sözel derstir. Sayısalda yeri olmayı hak etmez.

1905

80+ Silver
Fonksiyonların kendisi kolay zaten. Fakat bence fonksiyonlara AYT'nin temeli denebilir. Lise matematiği ise kolay zaten. Büyütecek bir şey yok. Sana bir kaç formül veriyor yapıp geçiyorsun, soru çözüyorsun kafaya sokuyorsun.
bence de. hatta tyt temeli zamanında oturtulursa ayt hiç zor olmaz diye düşünüyorum çünkü millet 12. sınıfa geçtiğinde (ben de zamanında farksız değildim) tyt bir sürü eksiği oluyor ve ayt mi tyt mi çalışacağım derken sınav geliyor.

Davy_Jones1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
Berken

Biyoloji. Hayatımda sayısal dersler arasında en sevmediğim ders. Sadece kalıtım ve 11. sınıf biyolojisinde anatomik konular ilgimi çekmişti o kadar. Benim gözümde sözel derstir. Sayısalda yeri olmayı hak etmez.
9. sınıf tamamiyle sözel zaten ezberden başka bir şey değildi

Yasin Çınar

80+ Bronze
Bende 11’e geçiyorum 10.sınıf çok hızlı geçti derslerine sadece ara sıra bak bence sınav zamanı çok rahat edersin zaten çok hafif konular sınav stresi olmaz üzerinde bir de hocalarla aranı iyi tut ileride işine yarayabilir.

1905

80+ Silver
sonuna kadar katılıyorum coğrafya bile daha sayısal bi ders bence.

Top Bottom