10.sınıfa geçmek nasıldır

Hocam teşekkürü ne yapayım ben onun dışında aynen ful makara bu 11-12 lerdeki abilerle
Post automatically merged:

Var hocam elektrik elektronik benimki
Hocam bişey yapın diye değil sınavlarda kolaymış ya dışarıdan korumak için biri sorduğunda lisede teşekkür alırdım ben ya iyiydi dersin yırtarsın he pek takmıyosan okulda terbiyeni takınarak gır gır şamata yap yeter

Bunun sebebi hocalar daha 9.sınıfta çürükleri ayırıyor

Hocam bişey yapın diye değil sınavlarda kolaymış ya dışarıdan korumak için biri sorduğunda lisede teşekkür alırdım ben ya iyiydi dersin yırtarsın he pek takmıyosan okulda terbiyeni takınarak gır gır şamata yap yeter
Yani çevrem üniversite hakkında düşüncelerimi bildiği için sorun yok

Fonksiyonlar geliyor. 11, 12. sınıf konularının çoğu şeyi fonksiyon.
yani lise matematiği çözmeyeli yıllar oldu ama hatırladığım kadarıyla zor bi konu değildi. yine de tek konu için önemli bi sene demek çok mantıklı olmaz hocam genele baktığımızda en rahat sene

yani lise matematiği çözmeyeli yıllar oldu ama hatırladığım kadarıyla zor bi konu değildi. yine de tek konu için önemli bi sene demek çok mantıklı olmaz hocam genele baktığımızda en rahat sene
Fonksiyonların kendisi kolay zaten. Fakat bence fonksiyonlara AYT'nin temeli denebilir. Lise matematiği ise kolay zaten. Büyütecek bir şey yok. Sana bir kaç formül veriyor yapıp geçiyorsun, soru çözüyorsun kafaya sokuyorsun.

9 kesinlikle çok zordu hele ki biyoloji :D
Biyoloji. Hayatımda sayısal dersler arasında en sevmediğim ders. Sadece kalıtım ve 11. sınıf biyolojisinde anatomik konular ilgimi çekmişti o kadar. Benim gözümde sözel derstir. Sayısalda yeri olmayı hak etmez.

Fonksiyonların kendisi kolay zaten. Fakat bence fonksiyonlara AYT'nin temeli denebilir. Lise matematiği ise kolay zaten. Büyütecek bir şey yok. Sana bir kaç formül veriyor yapıp geçiyorsun, soru çözüyorsun kafaya sokuyorsun.
bence de. hatta tyt temeli zamanında oturtulursa ayt hiç zor olmaz diye düşünüyorum çünkü millet 12. sınıfa geçtiğinde (ben de zamanında farksız değildim) tyt bir sürü eksiği oluyor ve ayt mi tyt mi çalışacağım derken sınav geliyor.

Biyoloji. Hayatımda sayısal dersler arasında en sevmediğim ders. Sadece kalıtım ve 11. sınıf biyolojisinde anatomik konular ilgimi çekmişti o kadar. Benim gözümde sözel derstir. Sayısalda yeri olmayı hak etmez.
9. sınıf tamamiyle sözel zaten ezberden başka bir şey değildi

Bende 11’e geçiyorum 10.sınıf çok hızlı geçti derslerine sadece ara sıra bak bence sınav zamanı çok rahat edersin zaten çok hafif konular sınav stresi olmaz üzerinde bir de hocalarla aranı iyi tut ileride işine yarayabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,986
Üyeler
191,020
Son üye
Agul
Geri