10.Sınıflar için Tavsiyeler

C12H16N2

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
469
10.sınıfım ve TYT'nin 10.sınıf konularına çalışıyorum doğal olarak. Kimya dışında pek sorunum yok. Her gün çalışıyorum ama kaynaklarım yetmemeye başladı. Matematik, fizik, kimya, biyoloji ve diğer dersler için kaynak öneriniz var mı? Veya neleri önerirsiniz?

Kaynak olarak Biyoloji'den Biyotik iyidir. Diğer dersler için bilgi sarmal bakabilirsin. 11. sınıfa geçmeden önce tüm tyt'yi halledersen çok rahat edersin bunuda söyleyeyim.

10.sınıfım ve TYT'nin 10.sınıf konularına çalışıyorum doğal olarak. Kimya dışında pek sorunum yok. Her gün çalışıyorum ama kaynaklarım yetmemeye başladı. Matematik, fizik, kimya, biyoloji ve diğer dersler için kaynak öneriniz var mı? Veya neleri önerirsiniz?
Mevcut olan kaynaklarının adlarını yaz sana ona göre öneri yapayım.

Mevcut olan kaynaklarının adlarını yaz sana ona göre öneri yapayım.
345 Tyt matematik, Rehber Matematik'in "Matbook 10", Eis yayınları matematik 10.sınıf fasikülleri. Kimya ve biyoloji'de hocalar ordinat yayınları aldırdı da pek sevmedim. Fizikte kaynağım yok, MEB'in verdiği kazanım kavrama testleri sayısal kitabından çözüyorum. Doğal olarak yetmiyor tabi ki.

345 Tyt matematik, Rehber Matematik'in "Matbook 10", Eis yayınları matematik 10.sınıf fasikülleri. Kimya ve biyoloji'de hocalar ordinat yayınları aldırdı da pek sevmedim. Fizikte kaynağım yok, MEB'in verdiği kazanım kavrama testleri sayısal kitabından çözüyorum. Doğal olarak yetmiyor tabi ki.
Kimya için zamanında Aydın Yayınlarının fasiküllerini kullanmıştım onu önerebilirim.
Soru çözümü için de Palme güzeldi diye hatırlıyorum. (yani sınav senemde çözmüştüm gayet iyiydi soruları.)
Biyoloji için Biyotik veya 345 tercih edebilirsin.
Sınav senemde Fizik için 345 ve Aydın Yayınlarını çözdüm ikisini de öneririm. TYT için 345, AYT için ise Aydın.
Matematik için kaynakların bir tık kolaya kaçmış. Orijinal veya Acil alabilirsin.

Kimya için zamanında Aydın Yayınlarının fasiküllerini kullanmıştım onu önerebilirim.
Soru çözümü için de Palme güzeldi diye hatırlıyorum. (yani sınav senemde çözmüştüm gayet iyiydi soruları.)
Biyoloji için Biyotik veya 345 tercih edebilirsin.
Sınav senemde Fizik için 345 ve Aydın Yayınlarını çözdüm ikisini de öneririm. TYT için 345, AYT için ise Aydın.
Matematik için kaynakların bir tık kolaya kaçmış. Orijinal veya Acil alabilirsin.
Orijinal çok zor diyorlar. Birde 3D matematik ve bilgi sarmal nasıl sizce?

Orijinal çok zor diyorlar. Birde 3D matematik ve bilgi sarmal nasıl sizce?
10.sınıf bilgi sarmal mat alabilirsin kimya da 10.sınıf orbital alabilirsin biyoloji biyotik fiziği bilmiyorum bilgi sarmal olabilir o da
tyt kaynaklarını 10.yazından itibaren çözmeye başla şimdi değil tyt matematik adına orijinal orta zor bilgi sarmal orijinal aynıdır 3d direkt en zoru

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,014
Üyeler
190,678
Son üye
Takoolepsi
Geri