Rennes
80+ Gold
Dahası
Sınavlar 8 Mart'ta başlamayack mı?
Yanlış bilgi veriyorlar. Eğer okulunuz sınav periyodunu bozmamak için 8 Mart'a ertelediyse 8 martta yapılacaktır.Yaw kesin diyolardi 8 mart noldu yaaa olucaz mi yani hayirrr kafayi yiyecem
çok geç knk ...Ben 1 gunde 4 dersi nasil calisicam ** yaa
Bende böyle biliyorum yarın başlayacak diyenleri aynı bu şekilde izliyorumSınavlar 8 Mart'ta başlamayack mı?
Bütün Liselerin sınavlar 8 Mart diye biliyorum ben. İstanbul da yaşıyorum okulumun web sitesinden açıkladılar . En erken 8 Mart ta açıklamaya göre daha da ileri bir tarihe alınacağını söylediler.8 mart oldumu yaa izleyemedim 1 gundede calisamam ins olmustur kesin ertelendimi
Ben şu an müdüriyetten açıklama bekliyorum ona göre buraya yazarımBende böyle biliyorum yarın başlayacak diyenleri aynı bu şekilde izliyorum
takipte kalayım o zamanBen şu an müdüriyetten açıklama bekliyorum ona göre buraya yazarım
hocam açıklama yazarsanız beni de etiketler misiniz ?Ben şu an müdüriyetten açıklama bekliyorum ona göre buraya yazarım
8 mart oldumu yaa izleyemedim 1 gundede calisamam ins olmustur kesin ertelendimi
Ne olduğunu anlamadım yarın sınava gircen mi ben yani
Neyy yani yarin sinavmi olucaz yaa calisamam 1 gunde
Yarın sınav mı var
Yav yarın sınav mı var şimdi ?
bizim sınıf hocası açıkladı 8 martta başlıcak diye sizi bilmemYaw kesin diyolardi 8 mart noldu yaaa olucaz mi yani hayirrr kafayi yiyecem
lan nasıl ya bari 1 hafta verselerdi
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam açıklama yazarsanız beni de etiketler misiniz ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
bizim sınıf hocası açıkladı 8 martta başlıcak diye sizi bilmem
takipte kalayım o zaman
8 Mart'ta başlıyor.Bende böyle biliyorum yarın başlayacak diyenleri aynı bu şekilde izliyorum
Ama belli değil. 8 marttanda erteleyebilirler diye düşünüyorum.8 Mart'ta başlıyor.